Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2005

Κεράσματα και ατάκες

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Δευτέρας για το Προϋπολογισμό και ο υπουργός Υγείας εισέβαλλε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών με δύο κουτιά μελομακάρονα και κουραμπιέδες - "για το καλό", όπως συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.
"Αντε, και του χρόνου να κεράσετε στην πλατεία Κοτζιά" του αντευχήθηκαν οι δημοσιογράφοι και πριν εκείνος προλάβει να απαντήσει ...έπεσε το πρώτο αίτημα από συνάδελφο: να φροντίσει τη φωταγώγηση και τη πεζοδρόμηση των υποβαθμισμένων περιοχών της πρωτεύουσας - ως δήμαρχος Αθηναίων, εννοείται.
"Βρε παιδιά, από τώρα αρχίσατε;" πήγε να αντικρούσει ο υπουργός, για να δεχθεί το τελειωτικό "χτύπημα" από άλλον συνάδελφο: "και πού να δείτε τον Γ.Καρατζαφέρη, από τώρα του στέλνουν κλήσεις για σβήσιμο στη Θεσσαλονίκη"!!!
Ε, μετά κι από αυτό ο Ν.Κακλαμάνης έσπευσε - γελώντας - στην Ολομέλεια για να παρακολουθήσει τη συζήτηση επί του Προϋπολογισμού από τα υπουργικά έδρανα. Πού ξέρει κανείς; Ισως να είναι η τελευταία χρονιά που κάνει χρήση αυτών των εδράνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: