Τετάρτη 12 Απριλίου 2006

"Πέθανε";


Αγαπητοί φίλοι

Σας στέλνω την ηλεκτρονική σελίδα που δημιούργήσε η οικογένεια του Κώστα Τσαλικίδη η οποία αναζητά απάντηση στο ερώτημα που προκύπτει σχετικά με τον θάνατο του Κώστα. http://www.whycostas.com/index_gr.php

Έχοντας αγαπήσει αυτόν τον πολύτιμο άνθρωπο και γνωρίζοντας την προσωπική του ζωή, από τόσο κοντά όσο ο καθένας από εσάς μπορεί να γνωρίζει την προσωπική ζωή των αδελφών του και των 3 καλύτερων φίλων του, εγγυώμαι την ηθική ακεραιότητα του βίου του και γνωρίζω οτι ο θάνατος του δεν μπορεί να προήλθε για κανέναν άλλο λόγο πλέον του περιβάλλοντος εργασίας του.

Στην ιστοσελίδα της οικογενείας, συγκεντρώνονται οι νεότερες αποκαλύψεις που γνωστοποιήθηκαν σε όλους μας, από το πόρισμα της ΑΔΑΕ και στοιχειοθετούν εύλογα ερωτήματα σχετικά με το ρόλο της Vodafone, η οποία εξ' αρχής επιδίωκε τον αποσυσχετισμό του χαμού του Κώστα από την υπόθεση των υποκλοπών.

Σας καλώ να διαβάσετε τις θέσεις της οικογένειας Τσαλικίδη και να ψηφίσετε δηλώνοντας τη θέλησή σας να διαλευκανθεί πλήρως το σκέλος της υπόθεσης υποκλοπών που σχετίζεται με τον θάνατο ενός εξαιρετικού αδελφού μας.

Τέλος, θα ήταν επιθυμητή η προώθηση της παραπάνω ιστοσελίδας σε γνωστούς και φίλους οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην διάδοση των απόψεων της οικογένειας του Κ Τσαλικίδη.

Γιώργος Γουλιέλμος
Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: