Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2006

Πρόγραμμα Βουλής 2-8 Οκτωβρίου 2006

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιτροπή Οικονομικών συνεδριάζει σήμερα στις 18.00 για το "Επίδομα Θέρμανσης" και αύριο Πέμπτη στις 10.00 για το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Αύριο Πέμπτη στις 09.00 μπαίνει στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου το νομοσχέδιο "Ρυθμίσεις θεμάτων υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης".

Την Παρασκευή στις 10.30 ενημερώνει τις επιτροπές Παραγωγής και Ευρωπαϊκών η επίτροπος Ανταγωνισμού Neelie Kroes.

ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ! Το νομοσχέδιο για την ενδοοικογενειακή βία συνεχίζεται (και τελειώνει) αύριο Πέμπτη.

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου

11.00 (ολομέλεια) Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της Γ’ Συνόδου από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

18.00 (ολομέλεια) [1] Εκλογή δύο Κοσμητόρων και τεσσάρων Γραμματέων από τη Συμπολίτευση [2] Εκλογή ενός Κοσμήτορα και ενός Γραμματέα από την Αξιωματική Αντιπολίτευση [3] Εκλογή ενός Γραμματέα από το δεύτερο κόμμα της Αντιπολίτευσης.

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου

18.00 (ολομέλεια) Συζήτηση και ψήφιση ενιαία επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Οργάνωση συστήματος ελέγχου για τη διασφάλιση της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης του Κρατικού Προϋπολογισμού και των εκτός του Κρατικού Προϋπολογισμού φορέων και άλλες διατάξεις»

17.00 (Γερουσίας) Επιτροπές Μορφωτικών και Ευρωπαϊκών: Ανταλλαγή απόψεων με μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανώτατης Παιδείας, Έρευνας και Πολιτισμού της Βουλής του Ομοσπονδιακού Κρατιδίου της Βαυαρίας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος (ανώτατη παιδεία, μουσεία, θέματα αρχαιολογικών ανασκαφών).
18.30 (Γερουσίας) Επιτροπές
Μορφωτικών και Ευρωπαϊκών: Ενημέρωση από τον Καθηγητή κ. Peter Williams, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Αρχής Αξιολόγησης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για θέματα που αφορούν στην Ανώτατη Εκπαίδευση, στο πλαίσιο των εργασιών της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων (δημόσιος διάλογος για την Ανώτατη Εκπαίδευση).
17.30 (151) Επιτροπή Παραγωγής κ Εμπορίου: Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβερνήσεως του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας για συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού».

18.00 (150) Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης κ Δικαιοσύνης: (α) Κύρωση του Πρόσθετου Πρωτοκόλλου στη Συμφωνία μεταξύ των Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου πόντου (Ο.Σ.Ε.Π.) για τη συνεργασία στον τομέα παροχής έκτακτης βοήθειας και άμεσης ανταπόκρισης σε φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές, μετά της συνημμένης δήλωσης του Αζερμπαϊτζάν. (β) Κύρωση του Μνημονίου Συμφωνίας για συνεργασία στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης, της Διαχείρισης Προσωπικού και της Οργάνωσης μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Διοίκησης και Εσωτερικών της Ρουμανίας. (γ) Κύρωση του Μνημονίου Συμφωνίας για συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Επίβλεψης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου
10.30 (ολομέλεια) Συνέχιση της συζήτησης επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και άλλες διατάξεις».
18.00 (151) Επιτροπή Οικονομικών: Επεξεργασία και εξέταση της πρότασης νόμου «Επίδομα θέρμανσης».

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου
10.30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.
11.30 (ολομέλεια) Ολοκλήρωση της συζήτησης επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και άλλες διατάξεις» .
09.00 (150) Επιτροπή Οικονομικών: Επεξεργασία του σχεδίου νόμου «Ρυθμίσεις θεμάτων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων».
10.00 (151) Επιτροπή Οικονομικών: Συζήτηση επί του προσχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού 2007.
11.00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης των άρθρων 5, 14, 17, 20, 21 και 22 του Συντάγματος (Πρώτη Ενότητα: Σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους, Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα).

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου
10.30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.
11.30 (ολομέλεια) Επίκαιρη επερώτηση σχετικά με τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος για τις τοπικές εκλογές.
10.30 (Γερουσίας) Επιτροπές Παραγωγής κ Εμπορίου και Ευρωπαϊκών: Ενημέρωση από την επίτροπο Ανταγωνισμού της ΕΕ Neelie Kroes για την πολιτική ανταγωνισμού της ΕΕ.


3 σχόλια:

Greg είπε...

Θα κάνει αγιασμό ο Χριστόδουλος;

Τρέ μπανάλ...

Ανώνυμος είπε...

"Αγιασμός από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο"

Αν του φωνάξει κάποιος στη Βουλή, "γεια σου χουντάρα, τι γίνεσαι?" τί θα απαντήσει άραγε ο Χριστόδουλος? Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας:

1. Δεν είμαι χουντικός κύριε! :-Ρ
2. Χούντα, ποια χούντα? :-?
3. Καλά ευχαριστώ, εσείς πώς είστε? :-)
4. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ! :-((

Διαλέξτε μία από τις 4 απαντήσεις και θα συμμετάσχετε στην κλήρωση για ένα δωρεάν αγιασμό, με ευχέλαιο και τρισάγιο από τον Χριστόδουλο αυτοπροσώπως.

Ανώνυμος είπε...

kalitera xountikos para pasokos, toulaxiston os xountikos einai akindinos. axaxaxaxa