Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2007

"Η Ρόδος και το πήδημα" στις επόμενες εκλογές

Από την ομιλία του βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ Αντωνίου Φούσα στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ (2/2/2007).

''Μας είπατε κυρίες και κύριοι συνάδελφοι (του ΠΑΣΟΚ): «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Πράγματι, το πού είναι η Ρόδος το ξέρουμε όλοι μας και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Το τι θα συμβεί όμως με το πήδημα πρέπει να σας πω ότι θα το ζήσετε στις εκλογές που θα έρθουν. Θα το ζήσετε πολύ καλά και θα καταλάβετε ότι ο ελληνικός λαός ξέρει ότι θα τις χάσετε αυτές τις εκλογές και αυτό πράγματι είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το πάρετε πολύ καλά και να μην βιάζεστε καθ' ον τρόπο βιαστήκατε μ' αυτήν σας την πρόταση''.

3 σχόλια:

A.F.Marx είπε...

Τι χρείαν έχωμεν Μητσικώστα, Σεφερλή και Χάρυ Κλύν, αφού διαθέτωμεν τοιούτους άνδρας εν τω κοινοβουλίω;

Εύχομαι στον κύριο Φούσα και με δικιά του εκπομπή στο Άλτερ...

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρεται η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά είναι τόσα τα κοινοβουλευτικά...και γλωσσικά ολισθήματα πολλών βουλευτών τα τελευταία έτη που καλό θα ήταν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες και ρεπόρτερ να τα φέρουν στη δημοσιότητα και οι ψηφοφόροι( όσοι/σες ενδιαφέρονται για την ποιότητα του πολιτικού λόγου ενός βουλευτή...ψιλά γράμματα δηλαδή)να τα κρίνουν...

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Μερικά πράγματα δεν χρειάζεται να τα παίρνει κανείς και τόσο σοβαρά. Ιδίως αν προσέξεις ποιος είναι αυτός που τα λέει. Η εξουσία βεβαίως είναι ισχυρό αφροδισιακό. Αλλά, τι να την κάνεις, όταν το μόνο στο οποίο βοηθάει ορισμένους- και όχι μόνο στη Βουλή, ρίξτε μια ματιά και στον κλάδο μας αδέλφια...-είναι να πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις στον (δημόσιο) αυνανισμό; Ψυχραιμία...Το πολύ-πολύ να αφιερώσουμε στον μερακλή βουλευτή Ιωαννίνων και τους ομοϊδεάτες του το παληό άσμα :"βάστα μάννα και θα γίνει το μεγάλο πήδημα/Λευτεριά και Ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα"!..

Υ.Γ :Δεν θα΄ρθούμε κάποτε κι εμείς στα "πράματα";