Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Απορία

Καραμανλήδες και Παπανδρέοι! Πως μας κυβερνάνε αλήθεια,αυτοί οι ανθρώποι; Σίχαμα...(Άλλοι σε νέαν εκδοχήν καλό το βρίσκουν πάντως)
ΥΓ: Επιπλέον έχω να προσθέσω: αν είχα πένα θάρχομουν ξανά απ΄ τα βάθη κι από τους γκρεμούς

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει ο καθρέπτης.ο ηλίθιος και άξεστος θα ψηφίσει ηλίθιο και άξεστο

kukuzelis είπε...

Ω, αγαπητέ κύριε Χατζηδημητρίου, αυτοί οι δύο κυβερνάνε γιατί ξέρουν να κάνουν συμμαχίες.... Άθλιες πολλές φορές συμμαχίες, κρυφές άλλοτε, θεμιτές αρκετά συχνά. Αλλά πάντα συμμαχίες. Τι είναι τα δυο μεγάλα κόμματα (κι όχι μόνο) αν όχι κόμματα κοινωνικών συμμαχιών; Καμιά σχέση με προγράμματα και ιδεολογίες που δήθεν εκπροσωπούν. Ό,τι και να γίνει στην Ελλάδα (ή οπουδήποτε αλλού) δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας μόνος του. Θα χρειαστεί τους άλλους. Πολλούς, πάρα πολλούς από τους άλλους. Τα σιχάματα έχουν ανάγκη τους καλούς και οι καλοί χρειάζονται τα σιχάματα... Όποιος το κατάλαβε αυτό δεν απορεί... Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της συμμαχίας, σε όλα τα επίπεδα, είναι καταδικασμένος στο περιθώριο. Πολιτικό ή άλλο.

Καλά, μη με παίρνετε και πολύ στα σοβαρά...

*

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Έχετε-εν μέρει- δίκηο. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως, οτι παρά τις ενδιαφέρουσαις ιδιωτικαίς διαφυγαίς, οι ανθρώποι θα σωθούν όλοι μαζί ή κανένας. Ανέφικτο είναι το ξέρω. Θα κατέβω στην απεργία της 12ης. Μου αρέσει να σας διαβάζω. Δεν ελπίζω οτι θα γίνει κάτι απο αυτές τις συμ-μαζίες για τούτο και παραμένω ψύχραιμος. Έχω γιό που με μαθαίνει. Όταν μεγαλώσω θα γίνω πιλότος.

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

...Και σας παίρνω πολύ στα σοβαρά

Ανώνυμος είπε...

να καει να καει....



ναι να καει..



πρεπει