Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

This is a name I can live with: "Macedonimetza" :)

Το 'χεις καημό, ρε Ματθαίε, να βαπτίσεις "Μακεδο-κάτι" τη γειτονική μας χώρα. Σε καταλαβαίνω. Άλλωστε, υπάρχουν χωριά στην πατρίδα μας, που ο νονός αποφασίζει για το όνομα του παιδιού. Πολλές φορές μάλιστα του δίνει το δικό του όνομα.. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να την έβγαζες Μακεδονίμιτς; Κι επειδή μιλάμε για κορίτσι, βγάλτο Μακεδονίμιτσα να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι :)

3 σχόλια:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Πάμε για λύση τύπου Κορέας, αντίστοιχη με αυτήν που προωθούν οι Άγγλοι για την Κύπρο; Θα δείξει...
Άσχετο, αλλά θέλω να σχολιάσω την πρωτοβουλία του...εθνεγέρτη Ζουράρι, να παρελάσουν στον ακριτικό Δήμο Ευζώνων, "εισαγόμενοι" μαθητές απο τη Θεσσαλονίκη. Αυτοί οι αγύρτες έτσι αντιλαμβάνονται τον πατριωτισμό. Γιατί αν είχαν δυο δράμια μυαλό στην κούφια γκλάβα τους,θα τους προβλημάτιζε κυρίως το γεγονός οτι το σχολείο των Ευζώνων έχει βάλει λουκέτο ελλείψει μαθητών κι οτι οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τον τόπο τους επειδή δεν βρίσκουν δουλειά να κρατηθούνε...

Wolf είπε...

Μακεδονίμιτσα?

αχαχαχαχα, σε όλους τους Οργανισμούς αυτό ή μόνον σε ο,τι αφορά την Ελλάδα ?

'Matheu's Republic of Macedonimetza' ?

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Erga omnes. Αλλά εάν ο κ. Ματθαίος θέλει να συνεχίσει τη ..δουλειά, ας μετονομάσει και τη μεγάλη μας φίλη σε "Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Ουάσινγκτον Ντι Σι)".
Πέραν της πλάκας, το μόνο αξιοπρεπές όνομα για τη γείτονα είναι το "Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής".-