Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2007

Κρητικός: Αντί για το λύκο φάγανε το σκύλο..

Μας έλειψε ο Παναγιώτης Κρητικός με το πηγαίο χιούμορ του. Τι έχετε να πείτε για την υπόθεση Κουλούρη, τον ρωτήσαμε. "Αντί για το λύκο φάγανε το σκύλο" ήταν η ατάκα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής. "Φαίνεται", συνέχισε, "ότι όποιος συνοψίζει αλήθειες στο ΠΑΣΟΚ διαγράφεται". Και χωρίς να μας αφήσει να πάρουμε ανάσα, σχολίασε και τα του Παγκάλου: "Μόνο που δεν είπε να μπουν τα άρματα στο πανεπιστήμιο". Ο κ. Κρητικός, που δεν φοβάται να μιλήσει -"είμαι ήδη διαγραμμένος"- μας είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ, "πρόγραμμα κυβερνητικό δεν έχουν, πρόγραμμα λαθών όμως έχουν, και το εκτελούν χωρίς παρέκκλιση"..

Καθώς στην αίθουσα μας βρέθηκε και ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο συνάδελφος Γ. Χατζηδημητρίου, δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον κ. Κρητικό εάν θα συμμετάσχει στην πολιτική κίνηση του ανεξάρτητου βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης. Θα έχουμε "ένωση αναστημάτων" δήλωσε γελώντας ο κ. Κρητικός παίρνοντας θέση δίπλα στον κ. Παπαθεμελή που μας χάρισε την παρακάτω μαντινάδα: "Αν δεις ψηλό μη φοβηθείς, κοντό μη ξεθαρρέψεις"!

3 σχόλια:

  1. Κάποιοι δυσεβείς προτείνουν χαιρέκακα το υπό ίδρυση κόμμα να έχει τίτλο "Η.Π.Α." Τουτέστιν, Ηνωμένα Πολιτικά Αναστήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μη τι άλλο και οι δυο διαθέτουν υψηλό αίσθημα "πολιτικής αξιοπρέπειας" που λείπε απο πολλούς άλλους "ψηλούς" του κοινοβουλίου και της πολιτικής σκηνής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή