Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Χαίρε!


Μια ζωή (1934-2008), μια στιγμή (8/4/2004).

4 σχόλια:

  1. Μια ζωή, μια στιγμή, ένας μοναδικός και ξεχωριστός ηγέτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @δυοσμαρακι

    διάβασα στο ιστολόγιο 'τρωκτικό'

    http://troktiko.blogspot.com/2008/12/1_21.html

    ότι ξέχασαν στη Βουλή να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή.

    Δεν είναι έτσι. Στις 12/12/2008, στα ειδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης εγγράφηκε η συλλυπητήρια αναφορά για το θάνατο Παπαδόπουλου (και του 15χρονου Γρηγορόπουλου) και η τήρηση ενός λεπτού σιγής, ενώ υπήρξαν αναφορές και από τους εκπρόσωπους των κομμάτων.

    Περισσότερα: http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=es081212.txt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διάβασα κι εγώ. Ευχαριστούμε για το link που παραθέτετε το οποίο δεν γνώριζα.

    Εκτός όμως από το σχόλιο περί τήρησης η μη από την Βουλή ενός λεπτού σιγής, εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα γιατί τη στιγμή που γινόταν η κηδεία του κ. Παπαδόπουλου μεταδίδονταν ταυτόχρονα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι on line η κηδεία του k. Λαζαρίδη ενός ανθρώπου της νύχτας (!!!!) και σε ένα άλλο εκπομπή-αφιέρωμα πάλι στον κ. Λαζαρίδη!!!!

    Να υποθέσω πως υπερισχύει ως πρότυπο στα μάτια των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών καναλιών η ζωή ενός ανθρώπου της νύχτας από ότι η ζωή ενός πολιτικού άντρα με ήθος που στήριξε τον τόπο του με όλο του το είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @δυοσμαρακι
    Είναι τέτοια η διαπλοκή ΜΜΕ-πολιτικοοικονομικών συμφερόντων, που, ναι, η ομαδοποίηση έρχεται αβίαστα.. Υπάρχουν όμως αρκετοί συνάδελφοί μου, που αξίζει κάποιος να τους παρακολουθεί. Για το Κυπριακό λχ εκτιμώ την έρευνα και τις απόψεις των Δελαστίκ, Ιγνατίου, Λυγερού κά.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή