Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006

Πρόγραμμα Βουλής 27-31 Μαρτίου

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2006
10.30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.

A1.του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εμ. Σκουλάκη προς τον πρωθυπουργό, σχετικά με την αύξηση των θανάτων από ναρκωτικά το 2005, τη λήψη μέτρων κλπ. (θα απαντήσει ο υπουργός Υγείας)
A2.του βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Χουρμουζιάδη προς τους υπουργούς ΠεΧωΔΈ και Μακεδονίας -Θράκης, σχετικά με την απόφαση της Εταιρείας Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. να παραχωρήσει τη λειτουργία του διυλιστηρίου και του βιολογικού καθαρισμού σε ιδιώτες.
A3.του βουλευτή του ΣΡΑ Φ. Κουβέλη προς τους υπουργούς Επικοινωνιών και Απασχόλησης, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ να αυξήσει τα επιδόματα θέσης-ευθύνης των στελεχών στον οργανισμό.
Β1.του βουλευτή του ΠαΣοΚ Ν. Χριστοδουλάκη προς τον υπουργό Ανάπτυξης, σχετικά με τη διοικητική διάσπαση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.
Β2.της βουλευτού του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του αποτεφρωτή των μολυσματικών απορριμμάτων της Αττικής.
Β3.του ανεξάρτητου βουλευτή Α. Ανδριανόπουλου προς τους υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Πετρελαίων του Ιράν για διακοπή της προμήθειας πετρελαίου στις χώρες-μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, που θα ψηφίσουν υπέρ των κυρώσεων σε βάρος του Ιράν λόγω των πυρηνικών δραστηριοτήτων του, τις επιπτώσεις στη χώρα μας κλπ.

11.30 (ολομέλεια) Επερώτηση 19 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πολιτική της Κυβέρνησης σε θέματα Δημόσιας Τάξης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Αμέτρητες Επιτροπές εδώ μέσα. Διακομματικές, διακοινοβουλευτικές, για το Περιβάλλον, τα Ναρκωτικά, το ένα, το άλλο. Συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων και το συμπερασμα τι;
Πρόταση για τη δημιουργία μιας ακόμη. "Διαρκής, Μόνιμη, Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την ανθεκτικότητα των προφυλακτικών και τη διάδοση της χρήσης τους από τον ελληνικό λαό..."