Τρίτη 11 Απριλίου 2006

Πρόγραμμα Βουλής 10-14 Απριλίου 2006

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006
10.30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου: «Εξυγίανση και εκκαθάριση των πιστωτικών ιδρυμάτων». (2/2)
09.00 (Γερουσίας) Επιτροπή Οικονομικών: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών «Αποτίμηση χρηματοοικονομικών μέσων εταιρειών στην εύλογη αξία».
09.30 (151) Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας: Προώθηση της ευρυζωνικότητας της περιφέρειας. Θα ενημερώσουν οι:
Παναγιώτης Βουρλούμης, πρόεδρος ΟΤΕ,
Γεώργιος Ιωαννίδης, διευθύνων σύμβουλος ΟΤΕΝΕΤ,
Νικήτας Αλεξανδρίδης, πρόεδρος ΕΕΤΤ και
Ανδρέας Αναστασόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Τηλεπικοινωνιακών Παροχών Ελλάδος (Σ.Α.Τ.Π.Ε.).
09.30 (150) Επιτροπή «για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία»: Συζήτηση και έγκριση του τελικού σχεδίου Έκθεσης.
ΝΕΟ 14.00 (γραφείο προέδρου) Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής: Εξέταση πρότασης της προέδρου της Βουλής "Τροποποιήσεις και προσθήκες στον Κανονισμό της Βουλής (μέρος Β')"
17.00 (Γερουσίας) Επιτροπή Οικονομικών: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών «Ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της Οδηγίας 2004/25/ΕΚ, σχετικά με της δημόσιες προτάσεις».
17.00 (151) Επιτροπή Περιφερειών: Ενημέρωση της Επιτροπής από τον υπουργό Εσωτερικών, ΔΔ&Α, Προκόπη Παυλόπουλο, για θέματα της αρμοδιότητάς του.
18.00 (150) Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Ενημέρωση από τον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο, σχετικά με θέματα συγκέντρωσης στα ΜΜΕ και αδειοδότησης των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
18.00 (223) Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος: Πολιτικές κυκλοφορίας και στάθμευσης στις μεγάλες πόλεις. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα ενημερώσουν οι: Θεόδωρος Μπεχράκης, Χρόνης Ακριτίδης και Θεόδωρος Σκυλακάκης, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, αντίστοιχα,
Χρήστος Τέγος, Δήμαρχος Καρδίτσας,
Γρηγόριος Ζαφειρόπουλος, Δήμαρχος Χαλανδρίου,
Σπύρος Στριφτός, Δήμαρχος Αχαρνών και
Αθανάσιος Καταρτζής, Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2006
ΝΕΟ 09.00 (223) Επιτροπή Κοινωνικών: Διατύπωση γνώμης για το διορισμό του Γ. Φωτεινόπουλου στη θέση του διοικητή της Β' Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής και του Γ. Σαρειδάκη στη θέση του διοικητή της Διοικητικής Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.
09.30 (151) Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
: Ακρόαση του προτεινομένου προς διορισμό στη θέση του προέδρου της Εθνικής Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
10.30 (ολομέλεια) Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, με θέμα την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2006
10.30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.
11.30 (ολομέλεια) Επερώτηση 20 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.
10.30 (150) Επιτροπή «για την παρακολούθηση της πολιτικής της Μετανάστευσης» Ενημέρωση από τους Αλέξανδρο Ζαβό, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Μοαβία Αχμέτ, Συντονιστή του Ελληνικού Forum Μεταναστών, για θέματα της αρμοδιότητάς τους.
11.30 (Γερουσίας) Επιτροπές Ευρωπαϊκών και Προστασίας Περιβάλλοντος: Ενημέρωση και συζήτηση, σχετικά με την πρόταση Οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη δημιουργία υποδομής χωρικών πληροφοριών στην Κοινότητα (INSPIRE). Θα ενημερώσουν τα μέλη της που συμμετείχαν στη Διακοινοβουλευτική Συνάντηση για το INSPIRE που έγινε στη Σουηδία (2 – 4 Απριλίου), καθώς και η Ανδριάνα Κατσίνα, Τμηματάρχης του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας και ο Δημήτριος Γκατζηρούλης, Σύμβουλος Γεωπληροφορικής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το έχετε ακούσει αυτό που λέγαν στο στρατό, "δεν μιλάμε δεν γελάμε τρέχουμε και χαιρετάμε"; αυτό θυμίζει το πρόγραμμα, ειδικά Τετάρτη και Πέμπτη...