Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μαλλέλης στη Βουλή...

Ν ανοίξει η γη να με καταπιεί στη Βουλή εκείνο το βράδυ!!!
Ν αρωτάει ο αχαμνός Γιωργάκης Παπανδρέου την Αλέκα «κι εσείς γιατί κάνετε απολύσεις στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ;» και΄ κείνη, η Γ.Γ του ΚΚΕ, να του απαντά ότι πρέπει να γίνουνε εκλογικεύσεις; Δηλαδή, τι παραπάνω λένε τα αφεντικά; Και, απολύει άραγε το ΚΚΕ;
Ακούω και βλέπω, τώρα τελευταία αυτόν τον… αρχίδαμο Μαλέλη, τον διευθυντή του STAR. Έβαλε την υπογραφή του, όπως τον καταγγέλλουν για να απολυθούνε έξη δημοσιογράφοι από το κανάλι «του», επειδή, δεν αποδεχθήκανε την ατομική σύμβαση εργασίας. Και, τον έχουνε πάρει υπό μάλης, κάτι… Χιώτικες μαστίχες και κάτι τέτοια γαμημένα τσόφλια και τον αβαντάρουνε, οι δυστυχισμένοι φλωρόπουστες που ζούνε στην γοητεία μιας ανταποδοτικής αλληλεγγύης, για να λέει ο γελοίος, από …αριστερά, ότι «οι άνθρωποι, είναι πάνω από τους αριθμούς»! Και με χρονιάρες μέρες, επαγγελματίες απολυμένους, η ρόμπα!
Εμείς που παίζαμε ξύλο με τους μπάτσους και τους φασίστες στην Καστοριά το ΄77 δεν έχωμε καταλάβει, ίντα διάολο είναι δαύτη η «αριστερά»… Να το χαίρεται ο κατά τα΄ άλλα… σεμνός Φ. Κουβέλης τέτοιο απόχτημα που θέλει να το βάλει και στη Βουλή!..

Υ.Γ Αυτό, για το καρντάσι μου τον Λάμπρο Παναγιώτου, έναν απο τους λίγους άνδρες με μπέσα που γνωρίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: