Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Λέω να κάνουμε ένα Κίνημα ¨Ξεβρακώστε τους μπάτσους"! 

Αυτές τις αδερφάρες, κάτι μπάτσους που αυτοθαυμάζονται στα γυμναστήρια και κοιτάνε ό ένας τα μπράτσα του άλλου κρυφά τα απογεύματα στους καθρέφτες, μάλλον , λέω, ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να τους σταματήσει. Εκτός κι αν είναι κι αυτός ένας από αυτούς τους αδήλωτους πούστηδες...
Αν δεν σταματήσει τώρα αυτή  η ιστορία με τα ξεβρακώματα παιδιών, υπάρχει τρόπος ώστε κάθε μουνόπανο από αυτά να φοβάται στο εξής να ανοίγει την εξώπορτα σπίτι του. Ε, ναι θα βρούμε στοιχεία και ονόματα. Και τότε να δούμε φλώρε που απειλούσες τον ανυποψίαστο πιτσιρικά πως θα πάει γυμνός στη μάνα του, να δούμε λοιπόν πως θα γυρίσεις εσύ και με τι κωλοτρυπίδα στην δικιά σου.... Πόλεμο θέλετε ρε θρασίμια. Θα βρούμε διευθύνσεις και θα σας σταμπάρουμε και θα τον έχετε-εσείς προσωπικά και οι δικοί σας-  στο σπίτι σας!!! Η Αυτοδικία μαλάκες είναι κατήφορος! 

Υ.Γ: Γι΄ αυτό δεν κοτάτε θρασύδειλα τομάρια μπάτσοι να πατήσετε το χορτάρι της Τούμπας. Γι΄ αυτό ξεσπάτε στα πιτσιρίκια. Ξέρετε που σας παίρνει αδερφάρες!!! Γαμώ την τρύπια "ιδεολογία" σας Ναζήδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: