Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ε, ναι. Έχωμε πόλεμο!..

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είναι καλό παιδί και πρόθυμο. Και είναι πολιτικό παιδί της Ντόρας. Αυτήν ακολούθησε το 2010 στο βραχύβιο ταξίδι της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" που ίδρυσε η Μπακογιάννη όταν διαγράφηκε από τη ΝΔ επειδή ψήφισε το Μνημόνιο.
Εύκολος ο συνειρμός για τον ανεκδιήγητο Λευτέρη που εκτελεί ευπειθώς και με υπηρεσιακή συνέπεια τα χατίρια της Ντόρας προς τον κουμπάρο της Β. Μαρινάκη. Τον Κυριάκο τον έχουν χεσμένο.

Όμως το δίκηο εκδικείται. Να πάει θέλουμε η υπόθεση του ΠΑΟΚ στα Δικαστήρια. Τίμια όμως. Όχι με μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού που διορίστηκαν μεσούσης της διαδικασίας με αποστολή να τον καταδικάσουν.
Και να πάει στα Δικαστήρια το μέγα σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών του πρωταθλήματος, όπου πρωταγωνιστής με βάση όσα κατέγραψαν οι "κοριοί" της ΕΥΠ εμφανίζεται ο "Φαταούλ"- Μαρινάκης.
Και να οδηγηθεί στο τέλος-όχι συμψηφιστικά- κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Εμφανίζουν σήμερα τον ΠΑΟΚ υπόλογο οι υπόδικοι για να ισχυρίζονται- έτσι το γράφουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι στα αθηναϊκά Μέσα-ότι η κυβέρνηση με τροπολογία τον γλυτώνει από τον υποβιβασμό. Μας κάνουν και χάρη δηλαδή την ώρα που βραδυπορεί η δίκη των στημένων...

Πετάνε απάνω μας έναν κουβά βρωμόνερα από τον βούρκο όπου συχνάζουν αυτά τα γουρούνια και μας υπόσχονται να μας δώσουν τα λεφτά για το καθαριστήριο... Δεν το χρειαζόμαστε. Δεν πιάνει τίποτε απάνω μας. Εμείς εξαγορασμένη ιστορία δεν έχουμε. Ούτε χάρτινα πρωταθλήματα. Την Τούμπα την έχτισε η περηφάνεια μας και το φιλότιμο- κι αυτό δεν είναι μελό. Μπορεί να το καταλάβει αυτό μόνο όποιος στον ντουνιά περπατάει με σεβασμό και τον οδηγούνε αξίες. Τι ηθική συνάφεια να έχουμε εμείς με τον Ολυμπιακό που αντί να κάνει δικό του γήπεδο έκλεψε, με τη βοήθεια του Σημίτη, το γήπεδο του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς;

Οι άνθρωποι που διοικούν και εκφράζουν δημόσια σήμερα τον Ολυμπιακό, προκαλούν αποστροφή και αηδία. Είναι κάτι υστερικές προσωπικότητες που θέλουν ωμά να επιβληθεί στο ποδόσφαιρο ο νόμος της βίας, επειδή ο ΠΑΟΚ αμφισβητεί στα ίσα την γυάλινη κυριαρχία τους και διεκδικεί ό,τι δικαιούται. Όσες "δημοσιογραφάρες" του ΠΟΚ - ανάμεσά τους και η πουτάνα ΕΡΤ που την πληρώνουμε κι εμείς οι Μακεδόνες και οι Θράκες- γράφουν πύρινα άρθρα εναντίον του ΠΑΟΚ, το κάνουν γιατί ξέρουν ότι στη νέα εποχή θα δυσκολευτούν να βρούνε μεροκάματο. Ρεαλιστικά είναι τα πράγματα. Δεν παίζουν ιδέες εδώ...

Προσθέτει απλά όλο αυτό, ένα νέο υπόστρωμα πηχτής και σκοτεινής δυσαρέσκειας. Πίστευα πάντα ότι οι οπαδικές επιλογές δεν πρέπει να διαμορφώνουν την κομματική ένταξη. Αυτήν τη φορά η πρόκληση είναι κατάστηθη και βαρειά και αφορά όλα τα ΠΑΟΚια ανεξαρτήτως κόμματος. Πήγαν κάποιοι χαϊδοκώληδες στο Νότο να μας προσβάλουν. Λες και μας λείπαν τα βάσανα. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!








      

Δεν υπάρχουν σχόλια: