Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Δεν είναι ότι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό σήμερα. Την πιο μισητή ομάδα στην Ελλάδα. Έχει ξαναγίνει. Και θα το σηκώσουμε στην Τούμπα! Έπρεπε να τους καταγαμήσουμε, λέω! Να μην ξανασηκώσουνε για τα επόμενα πολλά χρόνια κεφάλι. Αυτά τα πουσταριά που παίζουνε τα πρωταθλήματα στη γειτονιά τους και πάντα με τους όρους τους και μας λένε εμάς πως όταν ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει από τα Τέμπη χάνει. Ολούρμου ρε!..

Αξίζαμε όμως, λέω, να πάρουμε μερικά βαρειά πρωταθλήματα όταν επέλαυνε ο αέρινος Κούδας. Εγώ αυτό πιστεύω. Εκεί αναχαιτίσανε τον ΠΑΟΚ όλες αυτές οι Νότιες χούντες. Και κάπου, εκεί εμείς, γινήκαμε ανυποχώρητα δίκαιοι.

Τρίτοι απ΄ το τέλος- για υποβιβασμό!- είμασταν μια φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις διαιτησίες που μας έπαιζε το γαμημένο Λεκανοπέδιο κι ο αείμνηστος Παρίδης, αυτό το δαιμόνιο "Εφτάρι" μας, χόρευε την άμυνα της Μπάγιερν υπό βροχήν. Τότε που αυτός ο κλασμεντζές ο Αουγκεντάλερ χτύπησε τρεις φορές το ίδιο μπέναλτι και μας αποκλείσανε στην ισοπαλία οι βρομιάρηδες οι Γερμανοί. Γυρίσαμε σπίτι μούσκεμα, αλλά, υπερήφανοι.Δεν κερδάει πάντα ο καλύτερος...Και δεν υποβιβαστήκαμε στο εσωτερικό χαμούρες!

Δεν είμαστε ρε εμείς ΠΑΟΚ,από μόδα. Αυτό θέλω να πω... Δεν υπάρχει μεγάλη Ομάδα τόσα χρόνια μακριά απο τίτλους κι αντί να μικραίνει αυτή να μεγαλώνει. Για σκεφτείτο (τιναφτόρε!) λίγο χαϊδοκώληδες Νότιοι... Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ακμαία ιαχή σ΄ αυτό το κουρασμένο κράτος!

Υ.Γ: Δεν πιστεύουμε στους ίδιους Θεούς. Και δεν θα το πάρετε ποτέ χαμπάρι γιατί και για τον λόγο που εμείς είμαστε ΠΑΟΚ. Κι άσε το κόμμα και τον Στέλιο. (Για το ράγισμα στην φωνή της Ελένης Βιτάλη, ίσως, αλλά ούτε πάλι). Ούτε κι εμείς ξέρουμε τα σκοτάδια απ΄ όπου ερχόμαστε.
Και δεν πρόκειται ποτέ να μπούμε στον κόπο των εξηγήσεων.
Ο κόσμος, αφετέρου, είναι γεμάτος χαροκαμένες και καρπετόκολες υπάρξεις. Κάτι γελοία pay roll που δεν ξέρουνε που έχουνε χαρίσει την κωλοτρυπίδα τους, αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι σινεφίλ... Τους καϋμένους...

Υ.Γ: Ο πιο καλύτερός μου φίλος που μου βάφτισε τον γιο μου, είναι Δραπετσωνίτης γέννημα- θρέμμα και Ολυμπιακός και Κομμουνιστής! Κάτι Ναζήδες Καραπαππάδες και Καρπετόκολους, όπως μου λέει, τους έχει γραμμένους στ΄ αρχίδια του. Ε, α γειά σου του λέω κι εγώ. Γιατί αυτά τα μουνόπανα της Θύρας τέσσερα του ΠΑΟΚ δεν πάνε πίσω φίλε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: