Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019


Λεπτομέρειες της έτσι κι αλλοιώς ασήμαντης ζωής μας

*Χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση, απροειδοποίητα πληροφορηθήκαμε χθες σαν μαλάκες από τα μεγάφωνα των στάσεων, πολλοί επιβάτες που περιμέναμε κάμποση ώρα και πάντως πολύ πριν από τις 10 το πρωί, να φανεί κάποιος συρμός, ότι οι εργαζόμενοι στα Τραμ έχουν κηρύξει στάση εργασίας 10π.μ-2 μ.μ.

Δεν πρόκειται να καθήσω να βγάλω τη χολή μου. Αναρωτιέμαι μόνο αν έχουν ποινικές ευθύνες γι΄ αυτό το απερίγραπτο χάλι, οι εξαχρειωμένοι συνδικαλιστές που τα οργάνωσαν υποτίθεται όλα και ξέχασαν μια ασήμαντη λεπτομέρεια: να ενημερώσουν αποβραδίς το κοινό.

Αυτούς τους μαλάκες σαν και όσους από μας που κρατάνε με χίλια ζόρια μια σακατεμένη δουλειά την ιδιωτική αγορά για να κάνουν αντιπολιτευτικές ασκήσεις ,με τις πλάτες της ΝΔ οι καλοπληρωμένοι από το δικό μας αίμα εκπρόσωποι της εργατικής αριστοκρατίας –ξέρετε αυτοί που κατεβαίνουν με Lacoste στις διαδηλώσεις και κρύβονται πίσω από τα ΜΑΤ…-και οι αφιλότιμοι εργαζόμενοι του Δημοσίου.

*Η αντιπολίτευση που ασκεί η ΝΔ και ο οπαδικός της τύπος είναι κακής ποιότητας- για να μην πω τελείως της πλάκας. Επειδή, ο Κυριάκος δεν έχει κάποια διαφορετική προγραμματική πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνει στο τραπέζι τα πιο βαρειά χαρτιά του που αποκαλύπτουν όμως και τη γύμνια του, του τύπου «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει γιατί κούρασε».  Ναι το είπε και αυτό προ ημερών σε διεθνές ακροατήριο σε ταξίδι του στο εξωτερικό.

Όπως είπε την περασμένη Τετάρτη, ότι Τσίπρας και Όρμπαν είναι το ίδιο! Και να πεις ότι δεν είχε τον χρόνο να ετοιμάσει μια προγραμματική πρόταση της προκοπής; Αλλά, άμα από το πρωί μέχρι το βράδυ είσαι υποχρεωμένος να ζητάς εκλογές για να μην σου διαλύσουν το μαγαζί οι βαρόνοι το ρίχνεις στις υπερβολές, τον πολιτικό καιροσκοπισμό (βλέπε «Μακεδονικό») και τα ψέμματα μπας και γίνεις συμπαθής.


Η απελπισία της Νουδούλας είναι τέτοιας έκτασης, ώστε έφτασε να πανηγυρίζει και να ζητάει τα ρέστα από Θεούς και Δαίμονες, επειδή, ένας εσωτερικός έλεγχος της Novartis, απέδειξε λέει, σύμφωνα με την εταιρεία, ότι δεν λάδωσε πολιτικούς στην Ελλάδα. Πως είπατε; Ε, κι εμείς βέβαια, την Novartis που είναι σοβαρή και κυρίως ηθική εταιρεία πιστεύουμε. Άλλωστε τις ίδιες συκοφαντίες διέδιδαν προηγουμένως οι αντίπαλοι της ΝΔ για τις σχέσεις της με την ανεπίληπτη Siemens

Δεν υπάρχουν σχόλια: