Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Η κούρβα το γεβέντισμα πανηγυράκι το΄ χει…

Τα στρατευμένα μέσα υπέρ της ΝΔ, («Καθημερινή», «Σκάϊ», «ΝΕΑ», κλπ)κάνανε γαργάρα το σκάνδαλο του Νίκου Γεωργιάδη από τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα για το αδίκημα της ερωτικής συνεύρεσης με ανηλίκους επί πληρωμή.  

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο παγκοσμίως ακαταξίωτος συγγραφέας Τάκης Θεοδωρόπουλος, τακτικός ωστόσο, αρθρογράφος της «Καθημερινής» (όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα…) σε ένα εμετικό άρθρο, (απορία: γιατί δεν το συνυπογράφουν διανοητικές όπως και του λόγου του κορυφές σαν τη Σώτη Τριανταφύλλου και τον Πάσχο Μανδραβέλλη;) δεν περιορίστηκε στην ντροπιαστική σιωπή των (αχ)αμνών… Ανέλαβε και ρόλο υπεράσπισης.  Επειδή πρόκειται για ακραίο όριο αξίζει να δούμε πως το συνοψίζει, με μια ακόμα απορία: πληρώθηκε τουλάχιστον γι΄ αυτό, ή προλαβαίνοντας τις επιθυμίες των αφεντικών του έφτασε οικειοθελώς σε επίπεδα ξεφτίλας που ελάχιστοι στο δημόσιο βίο (π.χ Κίμων Κουλούρης, βουλευτής Σάμου Καραμηνάς, κλπ) έχουν κατακτήσει;    


«Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι υπέργηρος. Και η περίφημη παιδεραστία του αναφέρεται στη συνεύρεσή του με κάποια δεκαπεντάχρονα. Μπορεί η ερωτική επιθυμία για ένα δεκαπεντάχρονο να θεωρηθεί παιδεραστία; Όταν ετέθη το θέμα της ψήφου στα δεκαεπτά, ήτοι στα δεκάξι, είχα γράψει ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί και η ηλικία βάσει της οποίας θεωρείται κάποια ή κάποιος ερωτικά ανήλικος. Δεν είμαι νομικός.

Όμως ο κ. Αντύπας Καρίπογλου, πρώην αντιπρόεδρος της Δράσης, είναι. Και στην ανάρτησή του στο Facebook έγραψε ότι αποπλάνηση θεωρείται αν η ανήλικη ή ο ανήλικος είναι κάτω των 14 ετών. Κατέγραψε επίσης και τα παράδοξα της δίκης:

Μεταξύ άλλων, απουσία της δικογραφίας στη Μολδαβία, η οποία δεν απέδωσε καμία ευθύνη στον κ. Γεωργιάδη. Καταδίκη βάσει μαρτυριών άσχετων με την υπόθεση. Και εννοείται προσπάθεια ενοχοποίησης ολόκληρης της Ν.Δ., με ναυαρχίδα την ανεξάρτητη «Αυγή», η οποία κυκλοφόρησε χθες με λευκό πρωτοσέλιδο και τίτλο «Δεν υπάρχει θέμα» – για τη Ν.Δ. και το μέγα σκάνδαλο.


Στοιχειώδες, κ. Γεωργιάδη. Βλέπεις ένα πρόσωπο που σε διεγείρει. Ρωτάς τι ζώδιο είναι και αμέσως μετά ζητάς ταυτότητα ή τουλάχιστον μια υπεύθυνη δήλωση όπου να εμφανίζεται ευκρινώς και ολογράφως η χρονολογία γεννήσεως, έτοιμη για το ΚΕΠ. Έτσι γίνονται τα πράγματα. Αλλιώς πώς θα πάει μπροστά η Ελλάδα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: