Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Πρωτάθλημα στον 6ο Στόλο!..

Εμείς τα ΠΑΟΚια, έχουμε τα σεκλέτια μας. Απαρηγόρητοι στις δικές μας έγνοιες είμαστε. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Μας εξάπτει όμως ενίοτε, το ενδιαφέρον, η έκπτωση των άλλων. Όπως, ας πούμε, η δήλωση Μαρινάκη, ότι το πρωτάθλημα που πήρε ο ΠΑΟΚ αήττητος πέρυσι, ήταν πρωτάθλημα Πρεσπών. Κι ας έχασε δύο φορές- την πρώτη από τύχη μας, για να είμαι δίκαιος- μέσα/ έξω... (Παρεμπιπτόντως: Τώρα που ο Κυριάκος γίνηκε πρωθυπουργός τι απέγινε η διαφωνία του; Εμείς οι Μακεδόνες που αναρωτιόμασταν και επί Τσίπρα, από που θα λέμε πως είμαστε τώρα; Άντε ρε Μαλάκες...)
Δεδομένης της ευφυΐας του Μαρινάκη, κάποιος θα του το σφύριξε. Δεν ημπορεί ο επίδοξος Μπερλουσκόνι της Ελλάδας να σκέφτεται τέτοια σύνθετα πράγματα... Αν ήμασταν σε κανονικό κράτος, στις ΗΠΑ ας πούμε, όπου ο Θεός είναι τυπωμένος στο δολάριο, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, θα του γαμούσε την κούνια! Αλλά, εδώ είναι Ελλάδα και ο υπόδικος του Noor 1 γυροφέρνει με δηλώσεις που παράγουν οπαδικό μίσος, ψευτοτσαμπουκαλεύεται με τη συνοδεία των μπράβων του και βαριανασαίνει σαν ετοιμοθάνατος χοίρος που θέλει να μας παρασύρει στη λάσπη του.
Θα είναι πρόβλημα για τον Κυριάκο να τον τιθασεύει. Δεν είναι ποδοσφαιρικό το ζήτημα, για τους βιαστικούς. Είναι πολιτικό. Ακούμε ήδη αυτό το αναιδές παχύδερμο που δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα, να μιλάει για αξίες και για ηθικό ξεπεσμό. Ελπίζω ότι αυτή η χωλαίνουσα αστική δημοκρατία, δεν θα κωφεύει για πάντα.
Εκτός αν προτιμά να δει, εν μέσω παντοίων κινδύνων, μια χώρα κομμένη στα Τέμπη, επειδή, ντε και καλά ο ολυμπιακός πρέπει φέτος να πάρει πρωτάθλημα.
Προάγει εχθροπάθεια και μίσος ο δημόσιος λόγος αυτών των υπανθρώπων. Και πάει πολύ να ζητήσει κανείς από τα επαγγελματικά σωματεία των δημοσιογράφων να υπερασπιστούν την αξία του γραπτού λόγου. Μοιρασμένοι σε τιμάρια είναι.

Υ.Γ: Ένας βλάκας από αυτούς, όπως διάβασα, έκανε πλάκα με τον ΠΑΟΚ, ασπαζόμενος την άθλια λογική Μαρινάκη, κι ύστερα απολογούνταν επιθετικά πως δεν ξέρει ο κόσμος να εκτιμήσει το χιούμορ του. Και παρίστανε μετά και τον μάγκα, διότι κάποιοι θερμοκέφαλοι τον απείλησαν.
Εντάξει... Μπορεί να καταλάβει κανείς, ότι μεταγραφή ήθελε ο φουκαράς στο κανάλι του Noor 1. Αφού, άλλοι πηδάνε το στεφάνι του, γυρεύει ο δόλιος οικονομική καταξίωση...








  

Δεν υπάρχουν σχόλια: