Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Είχε μια ευκαιρία η Αριστερά, όταν ο πολιτικά και ψυχολογικά ασταθής Αντώνης Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ να ενώσει ξανά τον κόσμο σε κοινά δημοκρατικά αιτήματα. Κι είναι αλήθεια πως τα πρώτα 24ωρα έξω απ΄ το Μέγαρο της Κρατικής Τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή συνυπήρξαμε όλοι μαζί, έστω για λίγο. Ύστερα, επικράτησαν οι ηγεμονισμοί και οι κομματικές ιδιοτέλειες που δημιουργούν τις αναπόφευκτες πολώσεις. Κι έτσι, αραιώσαμε κάπως, όσοι από εμάς παρά την κούρασή μας, ανηφορίζαμε μετά τη δουλειά μέχρι εκεί πάνω και πήραν το πάνω χέρι οι ιδιοτελείς "Καλφαγιάννηδες" που θεωρούσαν πάντοτε την ΕΡΤ μαγαζί τους. Στην ΕΡΤ δεν παγαίναμε για να βγει στην τελική το όνειδος της Ακριβοπούλου και του Καψώχα. Προσωπικώς, ανηφόριζα για κείνην την βιολίστρια που έπαιζε δακρύζοντας. Έκανε μια κριτική χθες ο Τσακαλώτος. Και βγήκε αυτός ο μπουχέσας ψευτοτραμπούκος ο Πολάκης που ντροπιάζει τους Κρητικούς και ανάρτησε το εξής σχόλιο:

"Κοφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα πράξουμε αυτά που πρεπει!! ΤΕΛΟΣ .
Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή απο κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας.Ο εχθρός ειναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!
ΥΓ Κατερινα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε.....Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ .....».

Αυτά πιστεύει αυτό το παράσιτο, αυτά λέει. Κατερίνα και Σωτήρη, όπως φαίνεται δεν θα χαθείτε... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: