Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Σημασία έχει να δείχνεις...

"Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά παιδάκι μου..." συνήθιζε να λέει η γιαγιά μου η κυρα-Δέσποινα κάθε φορά που βρισκόταν μπροστά σε ξένες για τα ήθη της συμπεριφορές. Το θυμήθηκα προχθές, βλέποντας αυτόν τον απερίγραπτο κομματικό εντολοδόχο Χ. Παναγόπουλο που η σημερινή κυβέρνηση έχει τοποθετήσει στην ΕΡΤ να μιλά στους εθνικούς αντιπροσώπους με την αναίδεια των ετερόφωτων...

Ένας, υποτιμητικά και ευτελώς διορισμένος (σ.σ: φαντάζεστε στη θέση του έναν ανεξάρτητο δημοσιογράφο;) μας κοστίζει, όπως αποκαλύφθηκε αρκετά ακριβά, προκειμένου να εκτελεί το...καθήκον του! 347.000 ευρώ το χρόνο εισπράττει ο Χ.Π που δεν έχει πρόβλημα να απολύει αξιοπρεπείς εργάτες της δημοσιογραφίας με έωλα προσχήματα, την ώρα που δίπλα του κρατά αργόμισθους με πολλές δουλειές, αλλά, και όπως τους καταμαρτυρούν, τους "μεγαλοδημοσιογράφους" μιας παρέας, με παχυλούς μισθούς και παράλληλες απασχολήσεις!..

"Κάνετε γκριμάτσες! Γιατί κάνετε γκριμάτσες;" τον ρώτησε κάποια στιγμή ο καλός και μετριοπαθής βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής βλέποντας την προεδράρα να δυσανασχετεί απο την κριτική που δεχόταν...Καθένας στις παρέες του είναι μάγκας...

Τα αυξημένα έσοδα που εμφάνισε ήταν όντως εντυπωσιακά!..Μόνο που όπως πρόσεξαν μετά οι βουλευτές οφείλονται στην διπλλάσια αύξηση επί των ημερών του του ανταποδοτικού τέλους- το δημόσιο χαράτσι δηλαδή- που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες για να μαθαίνουνε γραμματική αυτοί οι αγράμματοι "δοτοί" στην κεφαλή μας απάνω -πλην όμως με συμπληρωμένα κομματικά ένσημα...

Στο τέλος, αυτός ο αμήχανος, όταν ρωτήθηκε για την παράνομη, προσβλητική και πέρα απο κάθε δεοντολογία απόλυση της δημοσιογράφου Νατάσσας Θωμά που αντανακλά το αισθητικό του μέγεθος- δεν απολύεις κάποιον διάολε με δικαστικό κλητήρα(!..), του δίνεις το δικαίωμα να απολογηθεί πρώτα! - τα σκάτωσε για τα καλά!..

"Είχε δύο συμβάσεις αορίστου χρόνου με ΕΡΤ και ΑΠΕ ταυτόχρονα" ψέλλισε, επικαλούμενος έναν νόμο που δεν υπάρχει!!!

Μαϊουμδιές χωρίς σημασία. Αυτό που έχει νόημα, είναι πως άμα δεν τηρούνται οι νόμοι για τον έναν, δεν πρόκειται νε τηρηθούν για κανέναν!

Λίγη ώρα αφότου αυτό το "χλωμό πρόσωπο" έφυγε απο τη Βουλή, φτάσανε στα mail μας οι απαντήσεις του. Και την ίδια στιγμή, η γραμματέας του έπαιρνε τηλέφωνο για την επιβεβαίωση...Τόσο άγχος, είναι αξιοσημείωτο...

Υ.Γ: Και να φανταστεί κανείς, οτι άμα έρθει το ΠΑΣΟΚ στα πράγματα, αυτός ο τύπος θα πάρει και αποζημίωση!..

3 σχόλια:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Κάτι τουρκαλβανοί, κάτι χοέμηδες απο τη Βοιωτία μας πρήζουνε τ΄ αρχίδια, κάτι κομματικοί. Λες και όσοι απο μας- και είναι πολλοί- που λένε όχι στα χρήματα είμαστε κορόϊδα!..

Laskarina είπε...

Κακό είναι να είσαι τουρκαλβανός; Και αυτό το "χοέμηδες" απο τη Βοιωτία δεν το κατάλαβα.Mήπως είστε λίγο ρατσιστής κ. Χατζηδημητρίου; Μάλλον χρειάζεστε αμέσως διακοπές.Ας πάω να ρίξω μια βουτιά στο Ιόνιο.

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Ε, είναι που είναι κάτι επίθετα, τύπου Κατσιφλάγκος, Μανιτζέβελος, Σταϊκούρας αν με εννοείς και τέτοια. Αρβανίτες αυτές οι χαμούρες, Αρβανίτες κι εμείς οι απροσκύνητοι των βράχων.
'Εχει διαφορά...