Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Την βγάλαμε και το 2018

Δεν ξέρω ίντα διάολο γίνεται στην ζωή μας που κατάντησε κάπως σαν ακούρδιστο μαντολίνο, κι όπως πάμε θα πεθάνουμε άκεφοι. Δεν νομίζω, όμως, πως μας αξίζει τέτοιο άδοξο τέλος. Οπότε, απάνω τους! Υπάρχει και ο (λησμονημένος) κοινοτισμός καρντάσια!

Αφιερωμένο στην περηφάνεια μας! Για όσους τουλάχιστον επιμένουν όταν σηκώνονται στις πίστες να χορεύουνε απειλητικά, όπως αρμόζει δηλαδή, αυτά τα τραγούδια, και δεν πατάνε μούστο…


Υ.Γ: Είναι ο Μπιθικώτσης πρώτο πλάνο στην φωτογραφία. Και πίσω του αριστερά στο κάδρο, υπομειδιών, ο σεμνός Λάκης Καρνέζης. Αριστερόχειρας στο μπουζούκι που τώρα ζει στο πατρικό της συμβίας του, κάπου στην Σκανδιναβία. Δεξιά, κι ας μην φαίνεται, αλλά για μας που ξεχωρίζουμε, στέκεται ο κολλητός του, ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Τρίχορδοι όλοι!
Αυτοί οι ωραίοι (ωραίος πα να πει στ΄ Αρχαία Ελληνικά αυτός που έρχεται στην ώρα του) μάγκες- και οι τρεις εννοείται!- διαμορφώσανε το ακουστικό μας ήθος! Όθεν δεν ημπορεί εμάς να μας μολύνει το αυτί, καμιά χαμούρα. Ώστε μάθαμε να εκτιμάμε στην Μουσική ο,τι καλό γράφεται. Από ΄δω, μέχρι την Αμερική!


https://www.youtube.com/watch?v=_oAkL32KF-Q

Δεν υπάρχουν σχόλια: