Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Άσε μας ρε ΕΣΗΕΑ!..

Περάσανε τρία 24ωρα από την αποκάλυψη του Νίκου Μελέτη και της εφημερίδας "Δημοκρατία" ότι τα κατάπτυστα "ΝΕΑ", σημαία άλλοτε της δημοκρατικής παράταξης προτού πέσουν στα χέρια του Έλληνα Μπερλουσκόνι, Β. Μαρινάκη, η άλλοτε συνετή "Καθημερινή" (η οποία παρόλα αυτά διαθέτει ακόμα κάποιες αξιόλογες υπογραφές...) και το βαρδινοκάναλο Star πήγανε και κάλυψαν την τουρκική εισβολή στη Συρία δαπάναις της τουρκικής δικτατορίας!
Είναι τόσο χορτάτοι εκεί στην ΕΣΗΕΑ, αυτοί που ψηφίζει ο διεφθαρμένος κλάδος, ώστε αδυνατούν να καταλάβουν ότι η αξιοπρέπεια δεν είναι θέμα τιμής και να συγκαλέσουν έστω για τους τύπους το Πειθαρχικό...

Υ.Γ.: Άσχετα μεν, αλλά, απολύτως σχετικά με το χάλι μας.

1. Όλη η Ελλάδα χάρηκε τη νίκη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου επί της Βοσνίας. Εκτός από το νοσηρό σύστημα Μαρινάκη που έβαλε μπροστά τους δειλούς Καραπαπάρες και τα "μισθολόγια" να πουλήσουν νοσταλγία για την ΕΠΟ του χεριού τους...

2. Η- ήδη αποτυχημένη!..- υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μπορεί να το ξεκίνησε καλά ιδεολογικά, καταργώντας το πανεπιστημιακό άσυλο- η γελοία...- αλλά στο μεταξύ άφησε αφρόντιστες κάποιες λεπτομέρειες. Μέσα Οκτωβρίου και, ακόμα και στην Αττική υπάρχουν κενά στα σχολεία, με αποτέλεσμα το ωρολόγιο πρόγραμμα να διαμορφώνεται ανά μέρα!..

Σύνοψη: Θα γράψει ιστορία ο Κυριάκος δεν το συζητάμε. Θα πρόκειται γι΄ αυτήν την μικρή περίμετρο των πραγμάτων που θα την ζήσουμε ολότελα άδοξα αποχαιρετώντας αυτήν την γαμημένη ζωή άκεφοι και χωρίς κανένα φωτοστέφανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: