Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ρε την προοδευτικάρα τον Χελάκη!

Η Κατάκτηση του Euro 2004 συνδέθηκε δυστυχώς με δύο υστερικές φυσιογνωμίες της καθυστερημένης εγχώριας αθλητικογραφίας. Του Βερνίκου και του Χελάκη. Όποτε υποκύπτει κανείς στην συγκίνηση και θέλει να ξαναθυμηθεί εκείνες τις μεγάλες στιγμές, είναι υποχρεωμένος να σβήσει τον ήχο για να μην τους ακούει.
Και ο μεν Βερνίκος, κουκιά τρώει, κουκιά μαρτυράει.
Αλλά, ο κύριος Χελάκης που πέρασε σαν κομήτης κι από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ροζ Αριστερά, διεκδικεί, όπως καταλαβαίνω εγώ με το φτωχό μυαλό μου,  το ντεμέκ επίχρισμα μιας προοδευτικότητας στις ντεμέκ αναλύσεις του, για τους χαϊδοκώληδες στους οποίους απευθύνεται.
Ο Χαϊδοκ... σόρι, ο Χελάκης, την βγαίνει τώρα από τα ψευτοαριστερά στο υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίον εγκαλεί για τους δανεικούς παίκτες που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ σε άλλες Ομάδες. Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που πρότεινε να γίνουν "δεύτερες" ομάδες των πρωτοπόρων στην Β΄Εθνική ώστε να αξιοποιούνται τα φυτώρια... Και μιλάμε για τον δαφνωστεφανωμένο γκαίϋ τον Ολυμπιακό, που έχει χρόνια τώρα δευσμεύσει μέσω δανεισμών έναν σκασμό Ομάδες.
Δεν γνωρίζω αν ο Χελάκης είναι στην μισθοδοσία του Ολυμπιακού και ποτέ δεν θα το ισχυριστώ. Αλλά, μπορώ να διακρίνω την εμπάθεια και την μεροληψία του σε έναν κόσμο όπου η μαφία του λιμανιού νομίζει ότι μπορεί να επιβάλει τους νόμους της. Όχι σε μας! Όχι στην Τούμπα! Στην Τρούμπα, μπορεί...Εκεί όπου κυκλοφοράνε λευκά Golf  και βαράνε Τζήλους.
Σε μας απάνω στον Βορά, αυτές οι μπογιές δεν πιάνουν!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: