Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ρε, δε σπας κούπες για τα λόγια που΄ πες καλύτερα!..

Θέλει να δει "να σπάνε πόρτες" οι δυνάμεις καταστολής στα Εξάρχεια εξομολογήθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης. Αυτός, που όπως τον κάρφωσε μέσα στη Βουλή ο υπαρχηγός των ναζί Χρήστος Παππάς- γιατί αυτοί οι Χρυσαυγίτες είναι και εχέμυθοι- του εμπιστεύθηκε (σ.σ: στις τουαλέτες, σύμφωνα με τα λόγια του, όπου βρέθηκαν μαζί για κατούρημα, ρε φίλε...) πως θα ήθελε ο γιος του (για τον Άδωνι λέμε) να βγάλει την εφηβεία του ως μέλος της Χρυσής Αυγής.
Ξέρει άραγε πόσοι συνάδελφοι των ΜΑΤ με πολιτικά βγάζουνε μεροκάματο εκεί μέσα και στις παρυφές της πλατείας Εξαρχείων έχοντας φτάσει στο σημείο να καίνε ακόμα και βιβλιοπωλεία;

Θα μπορούσε να σπάσει πόρτες Τραπεζών που είναι και της αρμοδιότητός του.
Όμως οργάνωσε μια διήμερη επιχείρηση- οπερέτα παραγγέλλοντας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού να μπουκάρει στις σημαντικές, όπως κατ΄ ευφημισμόν αποκαλούνται, Τράπεζες καθώς και στην Ένωση Τραπεζών, γυρεύοντας στοιχεία που θα αποδείκνυαν ότι οι πρόσφατες (εξοργιστικές) αυξήσεις που ανακοίνωσαν ταυτόχρονα στις χρεώσεις, δεν συνιστούν εναρμονισμένη πρακτική. Τώρα παίρνει αποστάσεις...

Κι όλα αυτά, την ώρα που έχει δώσει στις Διοικήσεις τους ποινική ασυλία για τα αίσχη που έχουν κάνει. Δεν θα σταθώ στα θαλασσοδάνεια σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που μεθοδεύουν να τα σβήσουν.
Αυτοί οι ιδιοτελείς- πάει πολύ να τους πεις άχρηστους, γιατί τη δουλειά τους την κάνουν...- διευθύνοντες σύμβουλοι και τα τραπεζικά μεγαλοστελέχη, παρακολουθούσαν την προηγούμενη δεκαετία στην αφετηρία της κρίσης τα "κόκκινα" δάνεια να γίνονται βουνό και, αραχτοί στις αδικαιολόγητες αμοιβές τους και τα "μπόνους", ατένιζαν ατάραχοι το καράβι να πηγαίνει στα βράχια. Σήμερα, η λύση του σχεδίου "Ηρακλής" για τη μείωση των δανείων που έχουν δώσει σε κρατικοδίαιτους οικονομικούς παράγοντες και στην "ελβετική" επιχειρηματικότητα, ("σαλέ" σε χιονισμένες πλαγιές, εξαγωγή καταθέσεων και καταχρεωμένες επιχειρήσεις στην αποικία του χρέους) προϋποθέτει πάλι, μέσω κρατικών εγγυήσεων, να βάλουμε όλοι μας το χέρι στην τσέπη.

Δεν θα την πληρώσει κανένας από αυτούς, είναι βέβαιο. Όπως δεν πληρώνει κανείς ποτέ για τίποτε σε αυτό το θερμοκήπιο της αναίδειας που ετοιμάζεται γενεθλιωδώς να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία της Γιάννας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: