Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ρε, πόσο χάλια είμαστε!..

Βάζει ένα αριστοτεχνικό γκολ αυτός ο Κωστάκης ( γιατί Κωστάκης είναι και δεν πρόκειται, δυστυχώς για το ποδόσφαιρό μας, ποτέ να γίνει Κώστας ή κάτι παραπάνω, επειδή βγάζει άκοπα λεφτά που δεν του αξίζουν...) ο Φορτούνης στο σημερινό "ντέρμπι" της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Και παγαίνει στην κερκίδα των ΑΕΚτζήδων και τους φωνάζει προκλητικά, όπως το διαβάσαμε όλοι στα χείλη του "εγώ σας γαμώ"! Τι να γαμήσεις μωρέ χαϊδοκώλη... Δηλαδή, όταν ο Κούδας με όλη την άμυνα της ομάδας σου κρεμασμένη απάνω του, τους πέρασε όλους απ΄ τη σέντρα και κάτω και νίκησε-νίκησε λέμε!..- και τον μεγάλο Κελεσίδη και το΄ βαλε, τι θα΄ πρεπε να λέει; Πήγε το δικό μας "Κουδάκι", ο Θεός των φτωχών της Άνω Πόλης στη Σαλονίκη, και πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του...

Ο φλώρος αυτός, (ο...Κωστάκης...) παρεμπιπτόντως, αντικαταστάθηκε γύρω στο 70΄ λεπτό κατάκοπος! Όταν ο Τερζανίδης με τον Σαράφη στις δικές τους δικέφαλες εποχές, χάρη στην προπόνηση του αείμνηστου Λες Σάνον, που έφερε το 4-4-2 στην ανυποψίαστη τότε Ελλάδα, παίρνανε μπρος μετά το 60ο λεπτό-όταν οι αντίπαλοι τα φτύνανε- και χάναν τα πρωταθλήματα από τα χουντικά πηλήκια και τα βδελυρά συστήματα του γαμημένου Λεκανοπέδιου... (Τα΄ χει πει αυτά ο τιμημένος και αθάνατος Πρόεδρός μας ο Γιώργος Παντελάκης...).

Δεν υπάρχουν άνθρωποι να βάλουνε μυαλό σε τέτοια παιδάκια όπως ο Φορτούνης. Γιατί, όπως σε όλα στη χώρα, δεν υπάρχει σύστημα. Κι έτσι κάπως, θεωρείται-και εδώ, ή κυρίως εδώ, θεωρείται το λοιπόν μαγκιά, ο ψευτοτσαμπουκάς και η αναίδεια.

Υ.Γ: Κι απ΄ την άλλη, έχεις φερ΄ ειπείν τα κορίτσια του πόλο -αλλά και τους άνδρες, όμως εδικά τις γυναίκες που βγήκανε τώρα παγκόσμιες-που δεν τις πληρώνουν ούτε τα οδοιπορικά και δεν έχουνε πισίνες να γυμναστούνε κι έτρεξε σύμπας ο πολιτικός κόσμος να δώσει συγχαρητήρια. Δεν υπάρχει τσίπα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: