Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Δικαιούται ενίσχυση ο Ρατσισμός;
 
Από την χθεσινή παρουσίαση των ειδήσεων σε "Μέγα" και "Σκάϊ". Στραβελάκης, αυτή η μοχθηρή και χαιρέκακη μουσίτσα και Ευαγγελάτος, ο καλύτερος φίλων των μπάτσων και υπεύθυνος για την αρνητική τροπή πολλών πραγμάτων στην ελληνική τηλεόραση, είπαν περίπου με τα ίδια λόγια: "56 τα κρούσματα του κορονοϊού σήμερα, 20 από αυτά στον συνοικισμό των Ρομά στη Λάρισα, άρα μόνο 36".
Γράφηκε ποταμός σχολίων εις βάρος αυτών των λεχριτών που μολύνουν το ήδη νεκρό επάγγελμα. Η ΕΣΗΕΑ για την τιμή των όπλων δεν έπρεπε να τους στείλει μια απανταχούσα; Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης; (Αν δεν κάνουμε λάθος όλες οι πριμαντόνες του συστήματος Πρετεντέρης, Τσίμας κλπ, έσκιζαν τα καλτσόν τους για την ανεξαρτησία των Ανεξάρτητων Αρχών που... κακόπαθε επί ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που είμαστε στην "κανονικότητα" τι ακριβώς γίνεται;) 

Και ο υφυπουργός του Κούλη ο κεκαρμένος στον κήπο του από τα χεράκια της μαραζωμένης κυράς του Πέτσας που δηλώνει ότι χρήματα από την ευρωπαϊκή βοήθεια η οποία προορίζεται για την (νεκρή πλέον στη χώρα) Ενημέρωση ΔΕΝ θα δοθούν σε όσους προάγουν τον ρατσισμό και το μίσος έχει να πει κάτι;   
Α, να χαθείτε ούλοι σας! Προξενείτε τόσην αηδία, όση μπορείτε και όση δεν ημπορείτε να φανταστείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: