Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020


Ξεφτιλισμένοι γυμνοσάλιαγκες…

Μπροστά στον γκρεμό η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, αποφάσισε ένα έκτακτο πρόγραμμα αγοράς δημόσιου κυρίως χρέους, ύψους 750 δισ. ευρώ στο οποίο περιέλαβε και την Ελλάδα. Και διαβάζουμε από τις εμετικές κυβερνητικές διαρροές στα εξαγορασμένα κυβερνητικά παραμάγαζα :

«Είναι τεράστια προσωπική επιτυχία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς έγινε έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο ίδιος χθες το πρωί με την επικεφαλής της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. Κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας επί 4,5 χρόνια».

ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι, αλλά, για να γράφει κανείς τέτοια πράγματα αυτές τις ώρες πρέπει να είναι τουλάχιστον νεκρόφιλος. Η δίδυμη για την Ελλάδα κρίση, στα ελληνοτουρκικά και την Υγεία, ήρθε σε μια στιγμή πλήρους κυβερνητικής ακινησίας όπου υποχωρούσαν τα νερά αφήνοντας σε κοινή θέα ένα ολόγυμνο «επιτελικό» δήθεν κράτος.

Είναι πρόδηλο ότι ο Κούλης και οι πινακοθήκη των ηλιθίων που διόρισε στο υπουργικό συμβούλιο θα την εκμεταλλευθούν τώρα στο έπακρο για να σώσουν την κομματική τους παρτίδα. Με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες κινούνται, όχι στο πως θα οργανώσουν τις άμυνες της χώρας. 
Αυτό το έργο άλλωστε το έχουν χρεωθεί με «108» όσοι φίλεργοι και έντιμοι σε τούτο το μπουρδέλο επιμένουν να κάνουν τη δουλειά τους παρά τη λοιδορία και τις ύβρεις που εισπράττουν τόσα χρόνια από τη νεοφιλελεύθερη Δεξιά σε όλες τις εκδοχές της (εννοείται και του ΣΥΡΙΖΑ!..).

Υ.Γ: Σε λίγο αυτοί οι αηδιαστικοί γλύφτες του Κούλη θα μας ανακοινώσουν ότι η πρωθυπουργάρα μας, εργάζεται άοκνα για να βρει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Υ.Γ 2: Ο υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε σε στημένη συνέντευξη στο μπουρδέλο της κρατικής ΕΡΤ, ότι η κυβέρνηση «εξετάζει» να μην καταβληθεί το δώρο του Πάσχα στους εργαζομένους. Προφανώς παίζει με τα νεύρα μας. Όσων από εμάς είμαστε μήνες απλήρωτοι εδώ και μήνες και ποντάρουμε τουλάχιστον στην εκπλήρωση αυτής της στοιχειώδους υποχρέωσης των αφεντικών, υπό την απειλή έννομων συνεπειών. 

Την ίδια στιγμή, ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης που μακέλεψε μισθούς και συντάξεις δεν βγάζει άχνα! Τόσο καραστημένο παιχνίδι, ώστε αν ματαιωθεί αυτή η αλητεία, να λέμε κι ευχαριστώ κι από πάνω! Ξεφτιλισμένοι φλώροι. Δεν λέω να βγει μια νέα ΟΠΛΑ, πράγμα που θα τους άξιζε και προσωπικώς θα το γούσταρα για να σφίγγουν οι τρυφεροί τους κώλοι.

Είμαι όμως διατεθειμένος αν περάσει και αυτή η ιδέα Σταϊκούρα να την στήσω στα διόδια για Λαμία- την πατρίδα του- πασχαλιάτικα με μια σούβλα στα χέρια και να κάνουμε αναπαράσταση της σύλληψης του Αθ. Διάκου και δεν πα να΄ χει όση φρουρά θέλει... Έναν από αυτούς θα τον πάρω μαζί μου!     

Δεν υπάρχουν σχόλια: