Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Το Κιν.Αλ. είναι κόμμα η ΑΦΜ; 

"Αν υπάρχει κάτι που είναι ταυτισμένο με το ΠΑΣΟΚ είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας", δηλώνει τώρα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ποιο ΠΑΣΟΚ; Αυτό που η Φώφη κατάργησε τον περασμένο Νοέμβριο για να πάρει καινούργιο ΑΦΜ και να εξασφαλίζει κρατική χρηματοδότηση για το καταχρεωμένο της κόμμα.

Επιβεβαιώθηκε από την επόμενη κιόλας ημέρα ο Παύλος Γερουλάνος -ο μόνος που εκείνο το διήμερο ειρήσθω, στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του ΣΕΦ, έθεσε θαρρετά θέμα ηγεσίας...- όταν προειδοποίησε "αυτό που σήμερα ενταφιάζετε εδώ μέσα, θα το βρίσκετε μπροστά σας εκεί έξω (σ.σ: εννοώντας στην κοινωνία) από αύριο"!

Στα χέρια ανίκανων ηγεσιών, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Φώφη Γεννηματά σχόλασε το ΠΑΣΟΚ. Και οι φερέοικοι πολιτικοί νομάδες του, έχουν μετακομίσει τώρα στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ. Καλά θα ήταν να παραμέριζε τον θυμό της η Φώφη και να βρει τώρα ακόμα που είναι νέα και όμορφη, έναν τρόπο συνύπαρξης μαζί του.
Πατώντας σε δυο βάρκες, θα της φάνε την εναπομείνασα προίκα και οι δύο επίδοξοι προικοθήρες και θα΄ χουμε βουκολικά δράματα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: