Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Απορώ με τα χαΐρια μας!..

Ένα σοβαρό κράτος θα είχε αξιώσει και θα είχε καταφέρει να δοθεί ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς πούστικες διατυπώσεις στους δικούς του η σορός του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα ώστε να τον φροντίσουν (αυτό σημαίνει στα Ελληνικά η Κηδεία...), νεκρό, κατά τους τρόπους μας.

Αλλά, η Αθήνα και ο… υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας έχουν σοβαρότερα την ώρα που θα έπρεπε- και υπάρχουν πειστικοί τρόποι…- να υπογραμμίσουν στον ανισόρροπο Έντι Ράμα, (ότι παίρνει τα ψυχοφάρμακα με τις χούφτες όπως κι ο Μέντοράς του ο Ερντογάν, δεν το μαθαίνετε απο μένα νομίζω...) ότι άμα δεν δώσει πίσω το παιδί θα του γαμήσουμε την κούνια!!!

Νομίζω πως γι΄ αυτά τα εθνικιστικά μουνόπανα του αλβανικού καθεστώτος, που παίζουνε εν ου παικτοίς με την αβάντα της Τουρκίας κι είναι ως εκ τούτου ετερόφωτοι ψευτόμαγκες, θα πρέπει να παρθεί μια συλλογική απόφαση των πολιτικών αρχηγών για να μπούνε μια και καλή στη θέση τους.

Αφήνω στην άκρη τα αυτονόητα γα τις αρχές του Πολιτισμού μας- δεν πιάνουν αυτά χαρτωσιά μπροστά στις πολιτικές σκοπιμότητες- ούτε Όμηρους και μαλακίες. Ισχύς μονάχα! Και κτηνώδης επίδειξή της απέναντι στα θρασίμια του αλβανικού καθεστώτος!

Οι γελοίοι κοσμοπολίτες δεν τα καταλαβαίνουν αυτά τα προσβλητικά για το φιλότιμό μας - "ένας ακροδεξιός ήτανε" ψελλίζουν, καταπίνοντας την κάμηλο...- κι αφήνοντας την ακροδεξιά να λέει τα αυτονόητα...

Υ.Γ: Δυό φορές κλήθηκε η Ελληνίδα πρεσβευτής στα Τίρανα για εξηγήσεις την ώρα που εμείς θα έπρεπε να τραβάμε απ΄ τον γιακά την δική τους, εχθρική, αντιπροσωπεία στην Αθήνα!..
Άντε γαμηθείτε ρε!..


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: