Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Περί ψηφοδελτίων…

Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, έχει μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ξεχωρίζω πρόχειρα, τον γιατρό πλέον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τον πρώτο σημαιοφόρο μαθητή Λυκείου που παρέλασε με τη σημαία στο αναπηρικό του αμαξίδιο και τον κορυφαίο διπλωμάτη Αλέξανδρο Π. Μαλλιά. Δεν ξέρω ποια τύχη θα έχουν. Μακάρι να πάνε καλά.

Από κει και πέρα, πολλές από τις πολιτικές προσωπικότητες που το απαρτίζουν, είναι από αδύναμες και άστοχες όπως ο Δ. Καιρίδης που έχει χαρακτηρίσει μύθο την γενοκτονία των Ποντίων, εξαγριώνοντας όχι μόνο το Ποντιακό στοιχείο αλλά, κάθε Έλληνα, έως για κλάματα., όπως η Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, την οποία, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, «σούταρε» στο Ευρωψηφοδέλτιο ο Πρόεδρας, μπας και της δοθεί η ευκαιρία για μια ήσυχη πενταετία στα ευρωπαϊκά κομμωτήρια…(σ.σ: και παρακαλώ, μην θεωρηθεί αυτό σεξισμός...).

Ακόμα και η «εμβληματικός» Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δείχνοντας πόσο ζεστά έχει πάρει την επικείμενη αναμέτρηση, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι ο επικεφαλής της «μητέρας των μαχών» κατά μια άποψη στο κόμμα του.


Αν δεν είχε προκύψει το θέμα με τη Μυρτώ Λοΐζου στον ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα δεν θα είχε απασχολήσει τόσο. Τώρα όμως τα θαυμαστά γαλάζια «μπουμπούκια» έρχονται στο φως… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: