Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ο Πολάκης είναι το πρόσχημα...

Η θλιβερή παρουσία του Πολάκη στην δημόσια αγορά είναι ύβρις και για έναν ακόμα πολύ σοβαρό λόγο: επιτρέπει σε αυτούς τους ανίκανους της Νουδούλας και τους αβανταδόρους της- υποθέτω με το αζημίωτο, πουτανάκια με δωρεάν υπηρεσίες δύσκολα βρίσκει κανείς στις μέρες μας…- του Σκάϊ, (τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού) και των Νέων να υποστηρίζουν ότι πίσω από την τοξική στάση τους που δηλητηριάζει τον δημόσιο βίο, υπάρχει ηθικό αίτημα. Κοινώς, το έργο που παριστάνουν ότι παίζουν δεν είναι τσόντα. Έχει και υπόθεση…

Η παρουσία λόγου χάρη του Νίκου Γεωργιάδη, του στενότερου συνεργάτη του Κυριάκου ο οποίος πήδαγε ανήλικα επί πληρωμή στη Ρουμανία (και κατά προτροπή της αρχηγάρας "κάτσε λίγο στα μετόπισθεν και μόλις καθαρίσει η σκόνη ξαναβγές" κούρνιαζε στην Πειραιώς) δεν ενοχλεί την λεπτή ηθική αυτών των σκερβελέδων.

Αλλά, νυν υπέρ πάντων ο αγών… Κατά την άποψή τους η ΝΔ πρέπει να έρθει στα πράγματα επειδή Πρέπει ντε και καλά να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, χωρίς πρόγραμμα. Ή καλύτερα, με την ίδια ακριβώς μνημονιακή συνταγή- τυφλοσούρτη. Ο κόσμος μπορεί να είναι μαλάκας και αποβλακωμένος εξαιτίας της έλλειψης Παιδείας, αλλά φαίνεται πως δεν είναι τόσο μαλάκας!.. Γιατί δεν μπορεί να βρει ουσιώδεις προγραμματικές διαφορές των δύο κομμάτων. Αν προσθέσεις την… «χαρισματική» προσωπικότητα του Κυριάκου και τις απανωτές του γκάφες, καταλαβαίνεις γιατί είναι προτιμότερος για πρωθυπουργός ο «Κανένας».

Μην έχοντας λοιπόν τίποτε καλύτερο να προτείνει η ΝΔ και τα τιποτένια φερέφωνά της- Σκάϊ, ΝΕΑ και Σια…- επιχειρούν να μεταθέσουν τον πολιτικό ανταγωνισμό στο πεδίο της ηθικολογίας, όπου όλοι, με πρώτη τη Νουδούλα και τους στρατευμένους δημοσιογράφους που εμετικά την στηρίζουν παράγοντας καθημερινά μίσος από τις πένες και τα μικρόφωνά τους, είναι από χέρι χαμένοι.
Και περισσότερο χαμένοι είμαστε όλοι εμείς.

Και την ίδια ώρα αυτοί οι θρασύτατοι τύποι που δεν ξέρουν τι πα να πει «Μέτρο» και «Όρια», θρηνούν υποκριτικά για την άνοδο του "λαϊκισμού" (Λαϊκιστής, είναι γι΄ αυτούς όποιος αρνείται το μεσίστιο μέλλον που σχεδιάζεται στα ρετιρέ των Τραπεζών) και της Ακροδεξιάς.

Στ΄ αρχίδια τους η Ακροδεξιά όμως. Γιατί είναι δικό τους παιδί. Και από αυτήν δεν κινδυνεύουν. Από την οργή των ανθρώπων κινδυνεύουν. Που αν ξυπνούσαν κάποτε απ΄ τον βαρύ λήθαργο θα΄ πρεπε να τους στρώσουν στο κυνήγι μέχρι να πατήσουνε χιόνι τις χαμούρες… 

Υ.Γ: Πρόεδρα Βαγγέλη (Μαρινάκη) δεν πειράζει που έχασες και φέτος το πρωτάθλημα από τον αλύγιστο ΠΑΟΚ. Ακούγεται πως άμα και όταν έρθει ο υπαρχηγός Κυριάκος στα πράγματα, θα σου απονείμει το βραβείο του ηθικού επιχειρείν!..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: