Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μην καρφώνεστε τόσο...

Εντυπωσιάζει το μένος ορισμένων "αριστερών" (ιδίως και δημοσιογράφων) εναντίον του Τσίπρα, όταν ακόμα ή και ιδίως το ΚΚΕ το οποίο μετακινείται με την ταχύτητα των Παγετώνων, τον χαρακτηρίζει "Σοσιαλδημοκράτη", ώστε να ξεμπερδεύει μαζί του, τους πολιτικούς και ιδεολογικούς του λογαριασμούς. Ε, ναι. Δεν είναι το ίδιο ο (παντελώς και αποφασισμένα ανίκανος γιατί έχει εναποθέσει την πολιτική του μοίρα σε ξένα χέρια...) Κωστής Χατζηδάκης με τον Χρήστο Σπίρτζη. Με τίποτε...
Όπως δεν πιάνει χαρτωσιά- για τα κυβικά τους μιλάμε πάντα- ο Σταϊκούρας, μπροστά στον Τσακαλώτο. Για να περάσεις τα όρια της Λιβαδειάς χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Εκτός, αν υπάρχει μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση της ΝΔ που αγνοώ, οπότε πάσο. 
Στο γενικό πεδίο, δεν μπορεί κανείς ψάχνοντας την τσέπη του να πάει με κανέναν από αυτούς. Έχουμε περισσότερες επιλογές πιστεύω από αυτήν την αγυρτεία. 
Οι υπόλοιποι, άμα έρθει ο Κυριάκος στα πράματα θα το πάρετε το μεροκάματο... 

Κι εμείς, χωρίς ποτέ να ξεθυμαίνουμε από τη βαρειά μανία μας κι επειδή καταλαβαίνουμε οτι καθένας άνθρωπος- εκτός από καράβι- είναι ένα σύστημα παρεξηγήσεων, πάντα θα εξαρτώμαστε απ΄ τους δικούς μας αγίους μέρες πού΄ναι. 


https://www.youtube.com/watch?v=qKGQbFOzITk

Δεν υπάρχουν σχόλια: