Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Αυτό το Τουρκοκάναλο το Σκάϊ...

Εμείς υπάρχουμε επειδή τα γεγονότα μας συντρίβουν. Ως εκ τούτου αρνούμαστε να τοκίσουμε στην δυστυχία και να προδώσουμε την πάρτη μας. (Κι όσες μαλακίες και αν λένε για μας νυν και πρώην γραφικοί που γράφουνε ντεμέκ μελιστάλαχτα).
Είναι ένα κακόμοιρο κακοντυμένο στα πρωινά του Σκάϊ (καλά δεν το λυπάται κανείς εκεί μέσα;) κι ένας ξενοντυμένος ατάλαντος "τουρκοτσολιάς"  (σ.σ: απο αυτούς που -σε αυτό είχε δίκηο ο Τριανταφυλλόπουλος- "τους ντύνουν"!..) από αυτούς που, χωρίς ποτέ να΄ χουνε κάνει ποτέ ρεπορτάζ στη ζωή τους ταυτίζουνε τα ρημαδιακά και σακάτικά τους σχόλια με γενικές βεβαιότητες.
Και βγάζουνε στον αέρα συχνά-πυκνά κι έναν καράφλα να μας απειλεί κάθε τόσο λέγοντας τι (θα μας)κάνει η Τουρκία. (Θα μας κλάσει τον Μπούτζο, ειρήσθω!). Εθίζουνε όμως τον κόσμο, ή προσπαθούν φιλότιμα - αυτοί στο τουρκοκάναλο το Σκάϊ- σε μια λογική παραίτησης με όρους γεωπολιτικής ισχύος.
Σοβαρά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής τα σερβίρουνε αμαχαίρωτα στην πρωινή τηλεθέαση με βάση ορισμένη θεματολογία.
Κανένα άλλο κανάλι δεν το κάνει αυτό. Πάρεξ το Τουρκοκάναλο!..
Κουκιά τρώνε, κουκιά μαρτυράνε, θα΄ λεγε κάνας παληός. Αλλά, εγώ πιστεύω πως δεν τους αξίζει τέτοια κομψότητα....
Συνελόντι ειπείν: Το τουρκοκάναλο έχει χορηγούς ώστε να "πουλάει" αυτήν την ημερήσια τρομοκρατία;

Υ.Γ: Κάθομαι εγώ τώρα και σκοτώνομαι επίτηδες βραδιάτικα με την κυρά μου, γιατί την άγχωσα κι έκανα στο παρά πέντε τη δήλωση για "Πόθεν Έσχες".
Για να προκαλώ εντάσεις το κάνω. Που τόσοι "μάγκες" δίνουνε αυτήν την εποχή χρόνο σε υποψηφίους νομίζοντας ότι δεν τους βλέπουμε...
Όταν άλλαξε ιδιοκτησία το παληό "μαγαζί" κι έτυχε να΄ χω γαμήσει έναν (τότε) Δήμαρχο, ήρθε ένας από αυτούς τους καινούργιους και μου λέει "ρε μαλάκα, έχουμε δημοτικές εκλογές! Άμα δεν βγάλουμε λεφτά τώρα, πότε θα βγάλουμε;".
Ε, ναι! Τώρα που πέρασε ο καιρός, νομίζω πως αυτή είναι η σωστή προσέγγιση...





Δεν υπάρχουν σχόλια: