Παρασκευή 17 Μαΐου 2019


Ψυχραιμία. Τα πράγματα ίσως αποδειχθούν ακόμα χειρότερα…

Σόρυ «μάγκες», αλλά υπάρχουν άνθρωπες που γράφανε λίβελους για τον ΣΥΡΙΖΑ όταν οι ίδιοι επαγγελματικά, παρέπαιαν στην αιχμηρή βελόνα της ανάγκης κι ήσαντε άνεργοι, οπότε, λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό, (συ)σκεπτόμενοι με την αφεντιά τους περί της δεινής τους θέσης θα΄ πρεπε να φέρονται κατά τι λεπτότερα σ΄ αυτά τα  κουμάσια που δυσφήμισαν την Αριστερά.  

Εντούτοις- επειδή κάποιους από αυτούς τους γνώρισα το λέω…- άσκησαν δριμεία κριτική, ζυγίζοντας το θυμό τους, πάνω από το προσωπικό συμφέρον. Μιλάω καμιά φορά με ορισμένους από δαύτους και μου λένε πως αισθάνονται Ωραίοι. (Ωραίος, για να κάνω και την επίδειξή μου στα Αρχαία, είναι αυτός φτάνει στην ώρα του…).

Από την άλλη για να το γυρίσω σε πρώτο πρόσωπο, εντυπωσιάζει η ευκολία όσων δημοσιολόγων, ενώ ξεσπαθώνουν –και σωστά- κατά του Τσίπρα, δεν χαλαλίζουνε δυο αράδες και για τον Μητσοτάκη μπας και διασώσουν κάποια προσχήματα.  

Αναρωτιέμαι, όλων αυτών την δημοκρατική ευαισθησία δεν την χάλασε η δήλωση του Γραμματέα της ΝΔ Λ. Αυγενάκη που είπε μεταξύ άλλων αναφερθείς στις προσεχείς Ευρωεκλογές:

«Υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση -δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση– ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, εάν τα καταφέρουν και εάν τους το επιτρέψουμε ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, δηλαδή την άποψη των Ελλήνων πολιτών. Τους λέμε, λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκεί. 
Υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση -επαναλαμβάνω δεν έχουμε, ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει συντονισμένη ενέργεια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ- αλλά υπάρχει η διάθεση από ορισμένους, που κινούνται σε αυτό τον χώρο, να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν θα επιτραπεί.

Καλά, η Νουδούλα δεν καλπάζει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις; Τι σόϊ ηττοπάθεια είναι αυτή; Και, κάνοντας μια ραδιωφονική περαντζάδα το μεσημέρι να πέφτεις μετά απάνω σε έναν εντελώς υστερικό Χιώτη (ναι, αυτήν την…δημοσιογραφάρα…) να ωρύεται «έστω μία μονάδα διαφορά!»… Τόσο χάλια είναι τα πράγματα (γαλάζια» αδέρφια;..  





Δεν υπάρχουν σχόλια: