Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η ΕΡΤ δεν πρέπει να κλείσει! Αλλά να συνεχίσει να λειτουργεί μεταμεσονύχτιες ώρες σαν χιουμεριστικό κανάλι, χωρίς να απολύσει τα λαμόγια των pay roll, τους αχρείαστους δημόσιους υπαλλήλους και τους ανίκανους! 

Αν η πολιτική ψευτομαγκιά του Σαμαρά (γιατί πάντα ένας αδήλωτος και άεργος ψευτόμαγκας υπήρξε...) που έβαλε μαύρο στην ΕΡΤ - επειδή όπως ακούστηκε έτσι θέλανε οι Αλαφούζοι- ένωσε όλον τον μετριοπαθή κόσμο, η κατοπινή πορεία της "Κρατικής" βάζει σε σοβαρότερες σκέψεις.

Εκπομπές σαν της Ακριβοπούλου είναι εφάμιλλες του Σκάϊ. Πρέπει να μείνουν!

Επίσης όλα τα αθλητικά να μείνουν! Να μιλάνε για την μεγαλύτερη Ομαδάρα του κόσμου! Τον Ολυμπιακό...
Λίγη ώρα πριν να ξεκινήσει ο τελικός Τσέλσι- Άρσεναλ είναι ένας αγχωμένος αθλητικός υπάλληλος κι αντί για κάνα μεγαλύτερο γιορτινό τραπέζι με ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της χώρας,(ε, ναι νομίζω πως έχουμε καμπόσες από δαύτες που με κάποιες δυσκολίες, ίσως και να πήγαιναν στην εκπομπή)  έχει καλεσμένο σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τον κυρ-  Τάκη Λεμονή. " Ήτανε πολύ δύσκολο ο παίχτης να σκάψει τη μπάλα"... Ή "Τέτοιοι παίχτες σε όλες τις ομάδες χρειάζονται"!..
Τέτοια τακτική ανάλυση που να την καταλάβουμε τα όρνια!..

Απλώς, εγώ ρωτάω με το φτωχό μυαλό μου. Πληρώνεται η δημοσιογραφάρα γι΄ αυτό; Από την ΕΡΤ εννοώ, μην πάει ο νου πουθενά αλλού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: