Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ο κυρ- Μπάμπης, λέγεται πως ήπιε μια φορά μικρός το γάλα του, χωρίς να κλείσει τα μάτια!.. (και γίνηκε έπειτα με την ΝΔ υποψήφιος...)

"Για έλα κάθησε μ΄ εμάς..."

Αμφισβητώ ευθέως, επειδή δεν είμαστε χτεσινοί, την ηθική βάση των επιχειρημάτων που διατυπώνουν με τόσο μένος εναντίον  του ΣΥΡΙΖΑ, μερικοί δημοσιολόγοι. Γιατί; Γιατί μπορώ που λέει και το αλάνι η θυγατέρα μου!
Γιατί ένα ευρώ, ούτε ένα ευρώ, δεν έβγαλα ποτέ από Δημόσιο Χρήμα. Με καμία κυβέρνηση!
Οπότε Μπορώ...
Προδήλως συμπαρατάσσομαι με αυτούς που επιθυμούσαν κι αυτοί να είναι η ζωή τους μια κάπως ευκολότερη περαντζάδα. Είτε έχουν παιδιά, είτε όχι. Να μην ξυπνάνε και κοιμούνται με βαρειές έγνοιες. Με αυτούς που κοιτάνε με περιφρόνηση και αηδία τον αγορασμένο κόσμο που καταρρέει από έλλειψη καλού γούστου μπροστά στα μάτια τους. Όσους, συνοπτικά, συγκροτούν αυτήν την "σκοτεινή ύλη" που δεν χωράει στις κομματικές στατιστικές. Μόνο ο Άκης Πάνου έγραψε για την δική τους και δική μας περηφάνεια. Ιδίως με αυτό το αθάνατο άσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=Ku1oDpRDzzw     

Γνωρίζουμε καλά όλοι εμείς, πως είναι μύθος η ελευθερία του ανθρώπου. Και πασχίζουμε να δώσουμε περιεχόμενο στις εξαρτήσεις μας. Αλλά, ρε πούστη μου, είναι τόσο φτηνές όσες μας προσφέρονται, ώστε επιλέγουμε, πίνοντας το πρωινό φως, να γυρνάμε αστεφείς και άδοξοι στο σπίτι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: