Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Πάρτε πίσω τις ενοχές σας!

Αναρωτιέμαι. Εκεί στα Κατεχόμενα. Εκεί όπου το Γαμημένο κράτος του Ισραήλ πνίγει τους Παλαιστίνιους και δεν τους αφήνει ούτε χαραμάδα ζωής, εκεί, όπου δεν τους αφήνει να αγαπάνε τη γη τους και να χτίζουνε στοργικά σχέσεις κι η μοναδική διέξοδος που τους δίνει είναι ο Θάνατος, αναρωτιέμαι τι αξία έχει γι΄ αυτούς η βρωμιάρα η Γιουροβίζιον που φέτος την οργάνωσε το Τελ  Αβιβ, για την οποίαν ο γείτονας σήμερα έψηνε παϊδάκια.
Αφήστε μας στην ησυχία μας καρντάσια. Και σεβαστός ο πόνος σας. Έχωμε περισσότερα θύματα, αναλογικά από τον καθένα. Άϊντες μια βόλτα απ΄ το χωριό μου το ΛΕΧΟΒΟ όπου το κάψανε Ιταλοί και Γερμανοί κι οι γριές φοράνε ακόμα τσεμπέρια... Πολλά μας τα κάνατε μαλάκες Ισραηλινοί! Δολοφονεί μικρά παιδιά ο (ψυχάκιας) ισραηλινός στρατός σας και λέει πως το κάνει για λόγους αυτοάμυνας χαμούρες!

υ/γ: γεμίσατε όλον τον ντουνιά με ενοχές θαρρείς και φταίμε όλοι αδέρφια μας Εβραίοι. Και Εξοντώνετε τώρα με τον ίδιον τρόπο -των Ναζήδων- τους Παλαιστίνιους;

υ/γ: υπάρχουν πολλοί φλώροι που βρίζουν ανιστόρητα το ΚΚΕ, το πιο πατριωτικό κόμμα που έμεινε εδώ το 1941  και οργάνωσε την πάλη του λαού όταν όλοι οι εκπρόσωποι του ¨αστικού κορμού" παίρναν τα καράβια.

Να είμαστε στοιχειωδώς Δίκαιοι λέω. Γιατί χωρίς Δικαιοσύνη θα μας πάρει ο Άνεμος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: