Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Πρόγραμμα Βουλής 13-17 Οκτώβρη 2008

Δευτέρα, 13 Οκτώβρη

18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

19:00 (ολομέλεια) Επίκαιρη επερώτηση 10 βουλευτών του ΛΑΟΣ σχετικά με την εγκληματικότητα.


Τρίτη, 14 Οκτώβρη

18:00 (ολομέλεια) Αναφορές-ερωτήσεις

19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Οργάνωση του συστήματος επίσημης μετάφρασης, σύσταση Μεταφραστικής Υπηρεσίας στο Υπουργείο Εξωτερικών, ορκωτοί μεταφραστές και άλλες διατάξεις». (1/3)

19:00 (150) Επιτροπή Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών: Εκλογή Προεδρείου.

19:30 (150) Επιτροπή Οικονομικών: Εκλογή Προεδρείου.

20:00 (150) Επιτροπή Κοινωνικών: Εκλογή Προεδρείου.


Τετάρτη, 15 Οκτώβρη

10:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Οργάνωση του συστήματος επίσημης μετάφρασης, σύσταση Μεταφραστικής Υπηρεσίας στο Υπουργείο Εξωτερικών, ορκωτοί μεταφραστές και άλλες διατάξεις». (2/3)

13:30 (Γερουσίας) Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου:

α) Εκλογή Προεδρείου.

β) Επεξεργασία και εξέταση των σχεδίων νόμου του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης:

1. «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Μολδαβίας για συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού».

2. «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης για συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Οικονομίας της Δημοκρατίας της Σλοβενίας».

3. «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού».

γ) Ενημέρωση από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Άρη Σπηλιωτόπουλο, για θέματα της αρμοδιότητάς του.

18:00 (151) Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης:

α) Εκλογή Προεδρείου.

β) Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης «Μεταρρυθμίσεις για την οικογένεια, το παιδί, την κοινωνία και άλλες διατάξεις».

18:30 (Γερουσίας) Επιτροπή Μορφωτικών:

α) Εκλογή Προεδρείου.

β) Ενημέρωση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Ιωαννίδη, με θέμα:

«Σχέσεις Πολιτείας και φορέων αθλητισμού».


Πέμπτη, 16 Οκτώβρη

09:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Οργάνωση του συστήματος επίσημης μετάφρασης, σύσταση Μεταφραστικής Υπηρεσίας στο Υπουργείο Εξωτερικών, ορκωτοί μεταφραστές και άλλες διατάξεις». (3/3)

14:00 (Γερουσίας) Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου: Ενημέρωση από τον πρόεδρο και δντα σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ Τάκη Αθανασόπουλο, για τα αίτια και τους παράγοντες που συντελούν στην αρνητική πορεία των αποτελεσμάτων της ΔΕΗ.

14:00 (151) Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας:

α)ακρόαση του προτεινομένου, από τον υπουργό Δικαιοσύνης, για διορισμό στη θέση του προϊσταμένου του Σώματος Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης Απόστολου Οικονόμου, επίτιμου Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

β)έγκριση του σχεδίου Έκθεσης της Επιτροπής, της Α΄ Συνόδου.


Παρασκευή, 17 Οκτώβρη

18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρη επερώτηση 26 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ανταλλαγή κηρυγμένων αρχαιολογικών χώρων με τη Μονή Βατοπεδίου και την περαιτέρω εκχώρησή τους σε τρίτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: