Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Όλο ξύδι μας ποτίζεις

Δεν πίστεψα ποτέ οτι ο Θόδωρος Πάγκαλος έχει χιούμορ. Αυτή η δυνατότητα προϋποθέτει ένα είδος καλλιέργειας που τον υπερβαίνει. Αντιθέτως, όλα με πείθουν οτι ο τύπος αυτός, σπάει πλάκα. Όταν έχεις την στοιχειώδη ευφυΐα ώστε να καταλάβεις πόσοι λούστροι σε περιβάλλουν, τότε βλέπεις όλον τον κόσμο σαν βερνίκι. Έτσι συνήθισε!
Αν ήταν μάγκας σοβαρός, δεν θα τον κέρδιζε ο Αβραμόπουλος...
Τα διαβόητα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα (ΜΟΠ) που καμώνεται οτι συνέβαλλε στην κατάρτισή τους, άλλαξαν δραματικά το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας, οδηγώντας στην αραχτή και επιδοτούμενη Ελλάδα, όπου εισάγει σήμερα ακόμα και μαϊντανό!..
Έκτοτε, δεν έχει να πει και πολλά...Μια παράδοση του Οτζαλάν στους Τούρκους, κάτι αναξιοπρεπείς εσωκομματικές πιρουέτες του τύπου "αν ο Γιωργάκης βγει πρωθυπουργός, εγώ θ΄ αλάξω χώρα¨ και κάτι... κατακέφαλες συγγνώμες στους Γερμανούς, πράγματα σιχαμμένα δηλαδή, που στοίχισαν ωστόσο, σε όλους εμάς τους φιλότιμους Έλληνες, ατιμωτικές καρπαζιές...Ναι, για χάρη αυτού του μαλάκα!.. Που δηλώνει κι απο πάνω αμπελουργός,στα κλήματα, όμως που φύτεψαν τα χέρια του ίδιου του Μητσοτάκη!
Μήνυσε τώρα, τελευταίο του κατόρθωμα, το περιοδικό "Παρασκευή και 13" επειδή τον παρέστησε με μούρη γουρουνιού. Και...θίχτηκε ο άμετρος που χλευάζει τους απρόσιτους στην χυδαιότητά του! Ένα εκατομμύριο κοστολογεί την τιμή του, με βάση το νόμο που ψήφισε γύρω στο ΄95, αν θυμάμαι καλά, ο μέγας συνταγματολόγος και υπερασπιστής των ελευθεριών Β. Βενιζέλος. (σ.σ: άλλοι είναι παιδιά του Τσάτσου κι άλλοι του Αριστόβουλου Μάνεσι, τι να κάνουμε;...) Θίχτηκε, λέει!..
Θέλει δηλαδή προσπάθεια να θίξεις τον Πάγκαλο; Αφού τα καταφέρνει μια χαρά και μόνος του...
Υ.Γ: Είχα βάλει αρχικό τίτλο: "Η τελευταία αρπαχτή", αλλά με αυτούς τους ανθρώπους ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: