Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Να μπει ένα "τέλος"!...

Δεν κατάφερα μέχρι τώρα να μιλήσω με τον Δημήτρη Τρίμη. Λίγο το αμέλησα, λίγο η δουλειά... Ηθελα να μάθω για ποιούς ακριβώς λόγους δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του μέλους του ΔΣ στην οποία αναδείχθηκε κατά τις φετινές εκλογές στην ΕΣΗΕΑ.
Πέραν της προσωπικής μου ενημέρωσης για ένα "ειδικότερο" ζήτημα, ωστόσο, υπάρχει το εξόχως σοβαρότερο θέμα της ενημέρωσης όλων για το τί συμβαίνει τόσο καιρό στην Ενωση: Για ποιούς συγκεκριμένα λόγους δεν έχει καταστεί δυνατό ν' αναδειχθεί Προεδρείο στην Ενωση;
Επί ποίων θεμάτων καταγράφονται διαφωνίες; Ποιοί συμφωνούν με ποιούς και σε ποιά ζητήματα;
Τα όσα εκρηκτικά συμβαίνουν αυτό τον καιρό στο χώρο του Τύπου, δεν επιτρέπουν την πολυτέλεια της "σιωπής" ή της αναβλητικότητας.
Οσοι εξελέγησαν με την ψήφο μας, έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας πληροφορήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για το τί ακριβώς συμβαίνει. Για να δούμε όλοι τη πηγή των προβλημάτων, και τις όποιες ευθύνες φέρουν ποιοί για το συνεχιζόμενο αδιέξοδο. Για να καταλάβουμε αν και τί πρέπει να περιμένουμε για το μέλλον.
Και μία λύση, ίσως, θα ήταν ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα πρακτικά όλων των συζητήσεων που έχουν γίνει στις "συναντήσεις κορυφής", αντικείμενο των οποίων ήταν η συγκρότηση προεδρείου. Παράλληλα, να δημοσιευθούν επίσης αν κριθεί αναγκαίο, αναλυτικά οι απόψεις των επικεφαλής -ή και συνολικότερα των εκλεγμένων- που έχουν οι παρατάξεις της "ακέφαλης" Ενωσης.
Κοντά σ' αυτά, κι επειδή οι ρυθμοί δουλειάς και το θέρος καθιστούν απαγορευτικές ίσως άλλου τύπου δραστηριότητες, να ανοίξει διαδικτυακός διάλογος, όπου όλοι, μέλη και μη, θα καταθέσουν απόψεις και ιδέες (για Καταστατικό, Δεοντολογία κλπ), ώστε σύντομα να δούμε εκ του μηδενός όλο το "οικοδόμημά" μας, προκειμένου το Αύριο να γίνει όχι απλώς καλύτερο του Χθες, ή του Σήμερα, αλλά πραγματικά Καλό!

11 σχόλια:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Είναι κάτι τυπάκια, γιατί εγώ δεν τους θεωρώ μάγκες, που γινήκανε ανθρώποι είτε χάρη σε κομματικές πλάτες- ας όψονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!- είτε επειδή ταύτισαν την δημοσιογραφία με τα επιχειρηματικά συμφέροντα των αφεντικών τους. Τους γράφω στ΄ αρχίδια μου! Ναι! Συμφωνώ με την πρότασή σου Ινσίντρε! Γιατί βλέπω αδερφέ, οτι αυτό που ζούσαμε μέχρι χθες, θα είναι χειρότερο απο το σήμερα. Και ξεκινώ με μια πρόταση: Να σταματήσουν επιτέλους να ψηφίζουν στις εκλογές μας οι συνταξιούχοι.
Υ.Γ: Εντάξει, δεν είμαι καλός στα θεωρητικά. Να σου πω ας πούμε οτι απέτυχε το εμπορικό μοντέλο της ενημέρωσης. Γι΄ αυτά προσεχώς!

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Θώρώ καρτνάσι μου αυτόν τον παληό ΕΔΑίτη τον Μητροπάνο να τραγουδά τα "μικρά κι ανήλιαγα στενά" και αναρωτιέμαι...

Ανώνυμος είπε...

10 |7 |2009 11:24
Πουλά κι άλλο πλοίο ο Θ. Αγγελόπουλος


Ένα ακόμη πλοίο πουλά η Metrostar του Θ. Αγγελόπουλου και, μάλιστα, αυτήν την φορά από εκείνα που ήδη πλέουν στις θάλασσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του axiaplus.gr, πρόκειται για το τάνκερ Crude Gamma, το οποίο είχε στοιχίσει στον Θ. Αγγελόπουλο περί τα 85 εκατ. δολάρια, ενώ η τιμή πώλησης είναι, σύμφωνα με ναυλομεσιτικούς κύκλους, κάτι λιγότερο από 70 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι φέρουν τον επιχειρηματία να επιδιώκει να πάρει πίσω την προκαταβολή των 40 εκατ. δολαρίων που είχε δώσει σε ναυπηγείο της Κορέας για ένα ναυπηγικό πρόγραμμα το οποίο αριθμούσε αρχικά 16 πλοία, αλλά στην συνέχεια ακυρώθηκε η παραγγελία για 10 από αυτά.

Θυμίζουμε ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Θ.Αγγελόπουλος είχε πουλήσει δύο υπό παράδοση πλοία, στα ίδια οικονομικά μεγέθη, με συνολική "χασούρα" περί τα 30 εκατ. δολάρια.
axiaplus

Ανώνυμος είπε...

καταχωρησα το προηγουμενο απλα για να θυμισω οτι τα προβληματα ειναι υπαρκτα.
δεν δημιουργουνται μονο απο τις διαθεσεις των καπιταλιστων-αφεντικων αλλα και απο το στραπατσο τους ενιοτε.
θα ερθουν κι αλλα
αντι-ρησιας

Ανώνυμος είπε...

και αυτο - ο στραπατσο- θα βαλει ενα τελος, αλλιωτικο απο αυτο που αιτεισαι insider.
θα αφορά πολλους απο μας...

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Εντάξει... Όσοι είσαστε απο τη Βοιωτία και κάτω και οι χαμούρες οι Παληολλαδίτες θα τη σκαπουλάρετε!

Ανώνυμος είπε...

τωρα εξηγειται γιατι ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΣ τα θεματα.
(Περα απο την κακοήθεια σου), πραδεχτηκες οτι δεν εχεις αναλυτικη ικανοτητα

ΥΓ: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΕΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ?

Insider® είπε...

Τα Χάαγκεντας τα παγωτά είναι υπέροχα. Αλλά νομίζω και η "Δέλτα" έχει βγάλει φέτος κάποια ωραία. Γιατί δεν τρώτε απ' αυτά; Είναι καλύτερα, απείρως καλύτερα από το να ... τρώγεστε μεταξύ σας!
Είναι και καλοκαιράκι...

Ανώνυμος είπε...

@insider
κανεις λαθος και αδικεις καποιον με τον πληθυντικο.

εγω δεν επιτεθηκα σε κανενα. ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΩ (ενιοτε και με ορθογραφικα λαθη, οταν ειμαι τσαντισμενος, οπως ειδες!!!)

απο που κι ως που ο πληθυντικος?

δηλαδη ο εν λογω θα λειτουργει τρομοκρατικα μηπως γραψουμε καποια ΑΠΟΨΗ και μας επιτεθει σε προσωπικο επιπεδο?
εχεις προσωπικη πειρα της προσβλητικοτητας του ...αλλά φαινεται οτι εσυ εισαι καλος χριστιανος και καλός άνθρωπος και συγχωρεις...εγω ειμαι αθεος και λιγο αρβανιτικο κεφαλι.

λοιπον: ξηγημενοι μια για παντα για ο,τι ηθελε συμβει: δεν σας ηξερα και απο χθες για να σας ανεχτω, δεν επιτεθηκα σε κανεναν και δεν θα μου επιτεθει κανεις.

ΥΓ: α, και δεν με νοιαζει αν εκτεθω σε ολη τη βουλη με οποιου ειδους τσακωμους. την καπα μου ετσι κι αλλιως την εχω κρεμασμενη

ΥΓ: βεβαια το σουλουπι μου δεν προιδεαζει για τσακωμους. απομενει να δειξει η ζωη...

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Αγνοούσα "ρε εν λόγω" οτι δεν σχολίαζες τα δικά μου πόστ. Μεγάλη απώλεια. Διαπιστώνω οτι κρατάς πολλά φαρμάκια μέσα σου και μάλλον με ψιλοαπειλείς κι επειδή έχεις πάρει πολύ στα σοβαρά την ιστορία δεν ήταν ανάγκη να το γράψεις στο Μπλόγκ. Όπου θέλεις και όποτε!!!

Ανώνυμος είπε...

παλι προσωπικη επιθεση εκανες.
δεν ξερω αν κραταω φαρμακια, και δεν ξερω αν πρεπει να ασχολουμε με εναν χαζουλη σαν και σενα.
αλλα δεν ειμαι της αποψης οτι η χαζομαρα ειναι ανικητη. πρεπει να την αντιμετωπιζει κανεις ενιοτε.
δες τα πραματα χαζουλη οπως εχουν: εγω εκανα ενα γενικο σχολιο για το ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα στο επαγγελμα και συ εμπλεξες οσους ειναι απο τη βοιωτια και κατω!!!(τι δουλεια ειχε αυτο σε ενα σχολιο για το επαγγελμα?)
- ολοι οι μπαοκτζηδες εχετε φαρμακια με τους με τους κατου