Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Χωρίς τα γυαλιά μου

Είναι ένας χαμένος αυτής της εκλογικής μάχης, που επειδή δεν θα τον γράψουνε, απο τον φόβο των διαφημιστών οι εφημερίδες, λέω οτι αξίζει την ευκαιρία να τον αναφέρουμε.
..Αν είμουνα απο καμιά μεριά, θα ήθελα να βλεπα τώρα τον Βγενόπουλο της MIG να χλαίει, για την (προσωρινή;) ματαίωση των πολιτικών του φιλοδοξιών!..
Να μας αγοράσουνε οι Εμίρηδες αν έχουμε εκεί καταντήσει!..
Ωστόσο, η συμπαγής ομάδα των ψηφοφόρων, έδειξαν, δυστυχώς για δαύτον, οτι επιμένουν ακόμα σε πολιτικές λύσεις.
Απο την πολιτική περιμένουν τις απαντήσεις τους και εκει επενδύουν, έστω, τις πενιχρές τους ελπίδες. Άρα θ΄αργήσει ακόμα ο σωτήρας, όσους κι αν έχει ενδεχομένως αγοράσει...
Ο μαζικός τρόπος που αποδοκιμάστηκε η ΝΔ- με αθρόες πολιτικές διαρροές προς όλους, ακόμα και στους Οικολόγους- αλλά και η ελπιδοφόρα μετακίνησή τους προς το ΠΑΣΟΚ- έστω με το βαρύ στανιό της καχυποψίας- επιβεβαιώνει οτι είναι ακόμα πρώϊμο το να ελπίζει κανείς οτι στην Ελλάδα θα φανεί κάποιος σωτήρας "μαναντζερ" για να μας γλυτώσει απο την παληά επετηρίδα των κομματαρχών. Όμως δεν είναι ευθύγραμμα τα πράγματα...
Για τούτο το βαθειά διεφθαρμένο σύστημα, αν το δούμε απο μιαν επείγουσα άποψη , ο Γιωργάκης είναι μια τελευταία ευκαιρία. Αλλοιώς, αν τα σκατώσει, και με αυτήν την αναιμική και ανθρωποδιόχτρα Αριστερά θα μας πάρει ο διάολος τον πατέρα...Τόσο συνοπτικά.
Είναι, εν κατακλείδι, κι ένα ποσοστό ανήμερο που τους γουστάρω με θαυμασμό χωρίς να τους ψηφίζω. Αυτοί οι ανελέητοι όπως αποδεικνύονται στις μάχες, ψηφοφόροι του ΣΥΝασπισμού.! Τους βγάζω το καπέλλο! Πρώτη φορά βλέπω πολίτες να υποδεικνύουν στην ηγεσία τους το ύψος όπου οφείλει να στέκεται και να βγάζουν το κόμμα με τσαμπουκά στη Βουλή! Ξέρω απο αυτούς πολλούς. Απο τα χρόνια που χτυπιόμασταν με τα φασισταριά στην Καστοριά και μετά στη Θεσσαλονίκη. Κάποτε πρέπει να πάρει άπόφαση κι ο Περισσός οτι αυτοί οι γενναίοι σύντροφοι που το ίδιο το ΚΚΕ πίκρανε και τους έδιωξε με βαρειές κατηγορίες, είναι πιο μάγκες απο τους επαγγελματίες-τάχαμου- επαναστατικούς φλώρους που δεν κοτάνε να κοιτάξουνε τους ανθρώπους στα μάτια!
Ως πότε συντροφάκια θα ζούμε στα στενά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: