Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Στραβελάκης όνομα και πράμα (που θα΄ λεγε κι ο Κυριάκος...)

Εδώ και καιρό σε όσους συζητάνε με τα παιδιά τους ή έχουν κάποια σχέση με το ρεπορτάζ, είναι γνωστό ότι οι φοιτητικές παρατάξεις, από την ΚΝΕ έως την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, έχουν λάβει άτυπα μιαν απόφαση να αποκλείουν από τους αγώνες τους την (όποια...) Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα στην Αθήνα (όπως νωρίτερα στη Σαλονίκη) οι νεολαίοι που πρόσκεινται στο ΚΚΕ και οι φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς -δυστυχώς σε χωριστές πορείες...- οργάνωσαν τις πρώτες μαζικές αντιδράσεις ενάντια στην κατάργηση του ασύλου. Και παρεμπιπτόντως, είχαν κόσμο!..
Ο Νίκος Στραβελάκης που αντικαθιστά την Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο του Σκάϊ, δίνοντας το μέτρο αυτής της αηδιαστικής "δημοσιογραφίας" που πουλάει ο σταθμός, ανακοίνωσε ότι "σήμερα είναι σε εξέλιξη η πρώτη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ως Αντιπολίτευση, για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου".
Προς γενική κατάπληξη -και προς τιμήν του βέβαια, γιατί αυτή ήταν η αλήθεια!- ο ρεπόρτερ του Σκαϊ Δημήτρης Λάππας με τον οποίον συνδέθηκε το δελτίο έξω απ΄ το Πολυτεχνείο, του επιφύλαξε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα λέγοντας επί λέξει: "να διευκρινίσουμε δεν είναι συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ...Είναι συγκέντρωση της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς"!
Ας ελπίσουμε αυτό το έντιμο παιδί, ο Λάππας, να μην έχει συνέπειες από το μένος των Στραβελάκηδων και των προϊσταμένων του γονυκλινούς σε αυτήν την απεχθή "δημοσιογραφία" Στραβελάκη... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: