Τετάρτη, 10 Μαΐου 2006

εργασία και χαρά στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών

Βρήκαμε που θα ξαπλώνουμε. Περιμένουμε ιδέες για το που θα τρώμε..


ο ορισμός του multi-worker
(Κατερίνα, τελείωνε. Το σάντουιτς σε περιμένει)


και στις σκαλωσιές, οι οικοδόμοι κολατσίζουν με καλύτερους όρους..

4 σχόλια:

Makridis είπε...

Η λύση για το πού θα τρώμε, είναι απλή - και κυρίως, οικονομική.

Όταν με το καλό ξεπουληθούν και με τη βούλα οι "Ολυμπιακές Αερογραμμές", η Βουλή των Ελλήνων θα αξιώσει να της δοθούν τα πτυσσόμενα τραπεζάκια από τη business class πέντε αεροσκαφών - από εκείνα που βρίσκονται στο πλάι του καθίσματος και όχι στην πλάτη του μπροστινού.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος θα δώσει εντολή στους ρεμπεσκέδες τεχνικούς του υπογείου να προσαρμόσουν τα πτυσσόμενα τραπεζάκια στο πλάι κάθε γραφείου και να κολλήσουνε και τα bar-codes που βάλαν στα τηλέφωνα για την αποφυγή των κλοπών.

Οι δημοσιογράφοι θα κάνουν τη δουλειά τους και θα είναι και υπερήφανοι ότι τρώνε το φαγητό τους πάνω σε ένα κομμάτι ιστορίας. Κι οι πιο ταξιδεμένοι, θα αναπολούν τις παλιές καλές ημέρες του Κακλαμάνη, με τις δημοσιογραφικές αποστολές κάθε μήνα, προτού ισχνάνουν οι κοινοβουλευτικές αγελάδες.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελδοι διαίτα. Δεν φημιζόμαστε για την σιλουέτα μας. Ούτε οι γυναίκες που έχουν πάρει τα κιλάκια τους, δεν προσέχουν και αδιαφορούν για την εμφάνιση τους-ούτε και οι άντρες που έχουν κάνει κοιλίες.
Οπότε μικρά γεύματα σπίτι πριν την Βουλή αρκούν.

Και ενδιαφέροντα εκτός δημοσιογραφίας. "Μην κολάτε", η ζωή είναι ωραία. Βγέστε από το καβούκι, μιλήστε και σε εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες και διασκεδάσετ, μιλώντας για θέματα εκτός πολιτικής

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

αγαπητέ ανώνυμε, για πολλούς από εμάς, η ώρα προσέλευσης είναι 09.00-10.30. Οπότε, αυτό που μάλλον προτείνεις είναι μεγάλα πρωινά..

Ανώνυμος είπε...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»