Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Στη φωλιά του Κουκοδήμου!..

Πριν από λίγη ώρα, πήραμε στα χέρια μας, την επιστολή που-υποτίθεται πως- έστειλε ο Κ. Κουκοδήμος χθες το βράδυ, στις 9:03 λεπτά ακριβώς στο γραφείο του Γραμματέα της "γαλάζιας" Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Τραγάκη.
Φρονίμως ποιών, ο Πειραιώτης Τραγάκης, φρόντισε στη συνοδευτική ανακοίνωση να πάρει αποστάσεις ασφαλείας, αφήνοντας να εννοηθεί οτι οι εξηγήσεις του βουλευτή Πιερίας, γίνονται δεκτές μέχρι νεωτέρας. "Άσε-σου λέει προνοητικά-μη σκάσει κάνα φασούλι και με πάρει κι εμένα η μπάλλα"...Αυτό όμως δεν εξηγεί για ποιόν λόγο ο Τραγάκης, δεν την έδωσε απευθείας στην δημοσιότητα και άφησε στον "Μάκη τον Ζούγκλα" να έχει την πανελλήνια αποκλειστικότητα, την ώρα που όλοι περίμεναν να λύσει την σιωπή του ο βουλευτής.
Για την ώρα όμως ο Κουκοδήμος παραμένει στο μαντρί. Είναι κατανοητό...
Αν πέσει ο Ολυμπιονίκης, θα΄ ρθει η σειρά του Σπύρου Κλαδά της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων και τότε το πουλόβερ θα ξηλωθεί, αφήνοντας την άκρη στο εσωτερικό του Μαξίμου.
Αυθεντικό προϊόν του κόσμου του θεάματος ο οποίος τον ανέδειξε, ο Κουκοδήμος που δείχνει στη Βουλή σκιά του άλλοτε λαμπρού εαυτού του, έδωσε πρώτα τις οφειλόμενες εξηγήσεις στον "πλανητάρχη Μάκη" προτού εξηγηθεί προηγουμένως στο Κοινοβούλιο, ως εκπρόσωπος του Έθνους και του λαού..."Εκεί άρχισε, εκεί έπρεπε να τελειώσει αυτή η ιστορία" δικαιολογήθηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ένας συνεργάτης του.
Καθένας διαλέγει το μέτωπο όπου θα πέσει...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά έπραξε το παλικάρι.Ποιος είναι ο έχων την εξουσία αυτή τη στιγμή ο Δημοσιογράφος Ζορό ή ο τραγάκης?Τι έχει να φοβηθεί από ένα τραγάκι?Κι αυτό την ετυμηγορία του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ αναμένει για να πάρει σωστές αποφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι βουλευτές εκλέγονται από τους πολίτες (με τη σημαία ενός κόμματος). Ενδεχομένως, ο Κ. Κουκοδήμος να πιστεύει ότι τον εξέλεξε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος. Ελπίζω να βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι ψηφοφόροι του.

ΥΓ Τουλάχιστον, η "κοινοβουλευτική ομάδα" του συγκεκριμένου τέως (;) εκδότη είναι εμφανής. "Χτυπά κάρτα" δις εβδομαδιαίως. Όχι όπως άλλων εκδοτικών -και όχι μόνο- συμφερόντων..

στάρι