Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Πρόγραμμα Βουλής 2-6 Φλεβάρη 2009


Gabba Gabba Hey!. "Bus, Parliament, me". [Φωτογραφία] 14/7/2007. Από το Flickr.

Δευτέρα, 2 Φλεβάρη
18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της πρότασης του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνου, για τη σύσταση επιτροπής γενικότερου ενδιαφέροντος με θέμα τη Δημοκρατική Αναδιοργάνωση της Αστυνομίας.

Τρίτη, 3 Φλεβάρη
12:00 (223) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ: (α) «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Νοτίου Αφρικής για συνεργασία στους τομείς των τεχνών και του πολιτισμού». (β) «Κύρωση του Πρόσθετου Πρωτοκόλλου στη Συμφωνία για τις πνευματικές και καλλιτεχνικές σχέσεις της 19ης Δεκεμβρίου 1938 μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Γαλλικής Δημοκρατίας».
12:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Ινδονησίας για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού».
13:00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ: Εξέταση της πρότασης οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των ανθρωπίνων οργάνων που προορίζονται για μεταμόσχευση. Θα ενημερώσουν ο υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Παπαγεωργίου και η δντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Αθ. Γόμπου.
14:00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: «Κύρωση των Πρωτοκόλλων του Βορειοατλαντικού Συμφώνου για την προσχώρηση της Δημοκρατίας της Αλβανίας και της Δημοκρατίας της Κροατίας».
18:00 (ολομέλεια) Εκλογή ενός Κοσμήτορα από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα.
18:00 (ολομέλεια) Ερωτήσεις-αναφορές
19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των κατόχων απολυτηρίου Επαγγελματικού Λυκείου και άλλες διατάξεις». (1/3)

Τετάρτη, 4 Φλεβάρη
10:00 (ολομέλεια) Ειδική συνεδρίαση της Βουλής, αφιερωμένη στη μνήμη του Νικόλαου Πλαστήρα.
12:00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών «Τροποποιήσεις επενδυτικών νόμων και άλλες διατάξεις» (3η συνεδρίαση)
14:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: «Ανήλικοι παράνομοι μετανάστες - Προβλήματα και διαδικασία νομιμοποίησής τους». Θα ενημερώσει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής (ΙΜΕΠΟ) Αλ. Ζαβός.
18:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των κατόχων απολυτηρίου Επαγγελματικού Λυκείου και άλλες διατάξεις». (2/3)

Πέμπτη, 5 Φλεβάρη
09:30 (ολομέλεια)
10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των κατόχων απολυτηρίου Επαγγελματικού Λυκείου και άλλες διατάξεις». (3/3)
12:00 (151) ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ & ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ: Η πολιτική του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στα θέματα που αφορούν το νησιωτικό χώρο (μεταφορές κλπ). Ενημέρωση από τον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Π. Καμμένο.
12:00 (223) ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ: Μέριμνα για τους αποφυλακισθέντες και επανένταξή τους στην κοινωνία.
13:30 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ: Ακρόαση του προτεινομένου για διορισμό στη θέση του Διοικητή του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Παρασκευή, 6 Φλεβάρη
10:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
11:00 (ολομέλεια) Επερώτηση 35 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: