Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Καλά τα καταφέρατε!.. 

Αν δεν εργαζόντουσαν ορισμένοι καλοί και φίλεργοι Δημοσιογράφοι στο Βήμα και στα Νέα, δεν θα στεναχωριόμουν καν αν έκλειναν αύριο αυτές οι δύο ιστορικές εφημερίδες, έτσι που τις κατάντησε σαν τα μούτρα του αυτός ο Noor-Μαρινάκης...
Το θέμα πάντα είναι, τι βάζεις στη θέση τους. Τον... "Πρωταθλητή"  ας πούμε; Οι καλοί επαγγελματίες που βρίσκονται ακόμα εκεί, συνεχίζουν να κάνουν συνειδητά τη δουλειά τους.
Αλλά, δίνουν τον τόνο τα αναίσχυντα κωλόπαιδα της νέας εποχής που αντλούν την (τιποτένια) εγκυρότητά τους από την εύνοια του γελοίου ιδιοκτήτη.

Με το συμπάθειο μάγκες, αλλά εγώ εφημερίδα του "φαταούλα" και του Ολυμπιακού δεν αγοράζω! Ας τα βλέπει αυτά ο Νίκος Παππάς και κυρίως ο Τσίπρας που με τους ερασιτεχνισμούς, την εμπάθεια, την άγνοια και την μνησικακία τους και άλλα τόσα που ξεχνάω, άνοιξαν τον δρόμο ώστε να΄ χουμε σήμερα αυτό το καταθλιπτικό τοπίο στην ενημέρωση...
(Διαμαρτύρονται σήμερα ότι τους αποκλείουν και τους έχουν χεσμένους. Ε, προφανώς είναι πρόβλημα. Και μάλιστα βαρύ. Δεν λέω χαιρέκακα ας πρόσεχαν. Αλλά, δεν έχουν μάθει τίποτε. Και δεν είναι δουλειά μας να τους πούμε εμείς που κάνουν λάθος)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: