Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Θα σας πάρουμε με τις πέτρες!

Αλήθεια τι απέγινε εκείνο το φαιδρό "Κίνημα της γραβάτας"; Εκείνοι οι δικηγόροι και μηχανικοί εννοώ που βγαίνανε -και καλώς!- στους δρόμους επί ΣΥΡΙΖΑ (ένιοι εξ  αυτών για να τονίσουν την... αστική τους δυσφορία για την Συριζαίϊκη πλέμπα με ένα ποτήρι λευκό κρασί ανά χείρας...) και με το δίκηο τους διαμαρτύρονταν για τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές και την αβίωτη ζωή τους;

Ο εξευτελισμός και η ταπείνωση των Voucher δεν τους ενοχλεί σήμερα; Και μάλιστα από την στιγμή που αποκαλύπτεται από τις Βρυξέλλες ότι το 800άρι το δικαιούνταν "σάνβουαρ" καθότι ήταν επιλέξιμη δαπάνη. Αποκαλύπτεται τώρα ότι η κυβέρνηση τους κατέταξε αυθαίρετα στο 600άρι προκειμένου να μοιράσει 80.000.000 ζεστά ευρώ σε ΚΕΚ της αρεσκείας της και σε κολλητούς της.

Και βγαίνει τώρα το χλωμό πρόσωπο ο Πέτσας (κυβερνητικός εκπρόσωπας, αυτός που τον κουρεύει η γυναίκα του στον κήπο μαζί με το γκαζόν...) και ισχυρίζεται ότι "το που θα επιλέξει καθένας ελεύθερος επαγγελματίας να πάει (σε ποιο ΚΕΚ εννοεί), είναι δική του δουλειά και δεν ευθύνεται η κυβέρνηση"! 

Γαμημένε Κορονοϊέ, σε ποια λαμόγια πήγες κι έδωσες άλλοθι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: