Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Τι θα γίνει με τον Βρούτση;

Μακέλεψε μισθούς και συντάξεις ανενδοίαστα στην κυβέρνηση Σαμαρά με... Ύπαρχο τον πρόθυμο Ευάγγελο Βενιζέλο, ο (και πάλι σήμερα...) υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Τότε που η ανεργία εκτινάχτηκε κοντά στο 30% κι αυτός ο χάνος κοίταγε...
Και πήγε πάνω στη ζούλα της πανδημίας τώρα, να μοιράσει καμιά 80αριά εκατομμύρια σε δικούς του σε ΚΕΚ. Πιάστηκε με το χέρι στο Ταμείο. Και τώρα το παίρνει άρον- άρον πίσω.

Για ένα γαμημένο 600άρι ο ΑΤΙΜΟΣ. Πήγε να παίξει με Επιστήμονες για να τα σπρώξει σε δικούς του(ς) και να τους δώσει τη μερίδα του λέοντος, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή του έδινε την δυνατότητα να δώσει σε καθέναν από αυτούς από 800 ευρώ αντί για 600 και αδιαμεσολάβητα.

Αντιμετώπιζαν μέχρι χθες και αυτός και ο Γεωργιάδης και ο ίδιος ο Κούλης υπεροπτικά και με την αλαζονεία των ξεσκολισμένων ανθρώπων της αγοράς, όσους τους επέκριναν. «Δεν περιμένει κανείς από αυτούς να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η οικονομία, η αγορά και ο ελεύθερος ανταγωνισμός. Οι Έλληνες πληρώσαμε, άλλωστε, πολύ ακριβά δίδακτρα τα προηγούμενα χρόνια» λέγανε. 

Ψελλίζει τώρα κάτι μαλακίες, ότι δεν εκτιμήθηκαν τα πράγματα σωστά και ότι δεν αντιστοιχούν, χονδρικά τα πράγματα στις αρχικές προσδοκίες. Μπορεί ο Κούλης να στείλει αυτόν τον πούστη σπίτι του; Θα φύγει που θα φύγει (ο Κούλης...) πριν την ώρα του, ας έχει κάνει και κάτι για να τον θυμόμαστε...    

Δεν υπάρχουν σχόλια: