Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Πρόγραμμα Βουλής 17-21 Μαρτίου 2008

Δευτέρα, 17 Μαρτίου

18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.
19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου: «Διοικητική και Οργανωτική Μεταρρύθμιση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις» (1/5)



Τρίτη, 18 Μαρτίου

14:00 (150) ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ»: Προγραμματισμός του έργου της Επιτροπής.
14:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας στην Επιστημονική και Τεχνολογική συνεργασία».

17:00 Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου: «Διοικητική και Οργανωτική Μεταρρύθμιση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις» (2/5)



Τετάρτη, 19 Μαρτίου

10:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: Στήριξη γυναικών, παιδιών και εφήβων, θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Θα ενημερώσουν οι Έλενα Κουντουρά, πρώην βουλευτής και Ειρήνη Δορκοφίκη, πρόεδρος και αντιπρόεδρος, αντιστοίχως, της Διεθνούς Εταιρείας Στήριξης της Οικογένειας «Φροντίδα».
11:00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: Κίνδυνοι από τον εθισμό στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του Διαδικτύου – Μέτρα προστασίας. Θα ενημερώσει η Βερόνικα Σαμαρά, επικεφαλής του Ελληνικού Κόμβου Επαγρύπνησης για ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο.

10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου: «Διοικητική και Οργανωτική Μεταρρύθμιση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις» (3/5)

18:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου: «Διοικητική και Οργανωτική Μεταρρύθμιση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις» (4/5)



Πέμπτη, 20 Μαρτίου

09:30 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ:

1. Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από εκπροσώπους Φορέων και ειδικούς επιστήμονες, σχετικά με τη δασική πολιτική της Χώρας.
2. Συζήτηση επί του πορίσματος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής «για τη μελέτη σε βάθος του προβλήματος των πυρκαγιών και την υπόδειξη τρόπων οργάνωσης και μέσων για τη μακροπρόθεσμη και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους» (Μάιος 1993).
Θα ενημερώσουν οι Σπυρίδων Ντάφης, ομότιμος Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Κατσούδας, τέως γγ Δασών και εκπρόσωποι του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων, της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων, της WWF-Ελλάς και του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας.
10:00 (Γερουσίας) η συνεδρίαση της Επιτροπής ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Συζήτηση του σχεδίου νόμου «Βελτίωση και επιτάχυνση των διαδικασιών της δίκης στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια»)αναβάλλεται για την Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2008 και ώρα 10.30΄π.μ..

10:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.

11:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου: «Διοικητική και Οργανωτική Μεταρρύθμιση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις» (5/5)


Παρασκευή, 21 Μαρτίου

10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως με πρωτοβουλία της προέδρου
της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων με θέμα τα δικαιώματα της νεολαίας στη μόρφωση και τον πολιτισμό.

4 σχόλια:

SPY είπε...

Χαίρεται.
Ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η συνεδρίαση προβληθεί σε επανάληψη από το κανάλι της Βουλής.
Και αν ναι, τότε ποιά ώρα περίπου;

SPY είπε...

Σόρρυ, εννοούσα αυτή τη συζήτηση:
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως με πρωτοβουλία της προέδρου
της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων με θέμα τα δικαιώματα της νεολαίας στη μόρφωση και τον πολιτισμό.

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

φίλε SPY,
από όσο γνωρίζω δεν θα επαναληφθεί.

δες και στο πρόγραμμα του καναλιού στο www.parliament.gr > κλικ στην εικόνα "Βουλή-τηλεόραση" > κλικ στην εικόνα "Εβδομαδιαίο Τηλεοπτικό Πρόγραμμα".

μπορείς ωστόσο να ρωτήσεις τους υπεύθυνους του καναλιού στα τηλέφωνα:
210 3733553 (Προγραμματισμός).
210 3707874 (Ροή Προγράμματος).
και στο e-mail: kanali@parliament.gr

SPY είπε...

Έγινε φίλε.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)