Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Πρόγραμμα Βουλής 7-11 Απριλίου 2008

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2008

18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

19:00 (ολομέλεια) Επερώτηση αρμοδιότητας ΥΠΕΧΩΔΕ 14 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δημιουργία Πάρκων Πρασίνου στις περιοχές Ελληνικό, Γουδή και Ελαιώνας.


Τρίτη, 8 Απριλίου 2008

13:30 (150) Επιτροπή Κοινωνικών: Διατύπωση γνώμης, μετά την ακρόαση του προτεινομένου, από τον υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για διορισμό στη θέση του προέδρου του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ Γεωργίου Φωτεινόπουλου.

14:00 (Γερουσίας) Επιτροπές Παραγωγής & Εμπορίου και Προστασίας Περιβάλλοντος: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης «Μέτρα για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων».

18:00 (ολομέλεια) Ερωτήσεις-αναφορές

19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις για τους αποχωρούντες από την υπηρεσία δικαστικούς λειτουργούς». (1/3)


Τετάρτη, 9 Απριλίου 2008

10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις για τους αποχωρούντες από την υπηρεσία δικαστικούς λειτουργούς». (2/3)

10:00 (Γερουσίας) Επιτροπές Παραγωγής & Εμπορίου και Προστασίας Περιβάλλοντος: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης «Μέτρα για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων». (ακρόαση φορέων)

11:00 (151) Επιτροπή Ισότητας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου:
α. Τροποποίηση του δικαίου περί υιοθεσιών.
β. Ίδρυση Μονάδων Μέριμνας Νέων.
Θα ενημερώσει ο γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης Κ. Γκλέτσος.
11:00 (Γερουσίας) Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος: Ψηφοφορίες επί των προτεινομένων προς αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος.

18:00 (Γερουσίας) Επιτροπές Παραγωγής & Εμπορίου και Προστασίας Περιβάλλοντος: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης «Μέτρα για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων». (3η συνεδρίαση)


Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008

10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως ύστερα από αίτημα του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, με θέμα «την ονομασία της FYROM».

10:30 (150) Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας: Ακρόαση του προτεινομένου για διορισμό στη θέση του δντή του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Σαρηγιάννη.
11:00 (151) Επιτροπή Περιφερειών: Πορεία του Γ΄ ΚΠΣ και προγραμματισμός του Δ΄ ΚΠΣ-ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ενημέρωση από τον γγ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Α. Λεούδη. ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008

10:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις (ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ οι επίκαιρες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό, λόγω παρουσίας του πρωθυπουργού της Τσεχίας στην Αθήνα)

Α1.του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Καραμάριου προς τον υπουργό Εσωτερικών, σχετικά με το διορισμό αθλητών που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 κλπ.
Α2.του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρίστου Βερελή προς τους υπουργούς Οικονομίας & Οικονομικών και Ανάπτυξης, σχετικά με την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών συστημάτων στη χώρα μας κλπ.
Α3.του βουλευτή του ΚΚΕ Σπυρίδωνος Χαλβατζή προς την υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για τους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων κλπ.
Α4.του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Δραγασάκη προς τον υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών, σχετικά με το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κλπ.
Α5.του βουλευτή του ΛΑΟΣ Βαΐτση Αποστολάτου προς τον υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, σχετικά με την ανάγκη για επαρκή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία κλπ.
Β1.του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη προς τον υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τα προβλήματα στον τομέα Υγείας στο νομό Χανίων κλπ.
Β2.του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνου Ρόβλια προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, σχετικά με πειθαρχική αγωγή κατά του κ. Σανιδά κλπ.
Β3.του βουλευτή του ΚΚΕ Νικολάου Μωραΐτη προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομίας και Οικονομικών, σχετικά με την καταβολή επιδοτήσεων προηγούμενων χρόνων σε δικαιούχους αγρότες κλπ.
Β4.του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιου Λεβέντη προς υπουργούς ΠεΧωΔΈ και Εσωτερικών, σχετικά με τη βελτίωση της λεωφόρου Ασπροπύργου (ΝΑΤΟ) κλπ.
Β5.του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη προς τον υπουργό ΠεΧωΔΈ, σχετικά με την απαλλαγή των τελών διοδίων για τους ανάπηρους κλπ.»


11:30 (ολομέλεια) Επερώτηση αρμοδιότητας υπουργείου Εσωτερικών 31 βουλευτών
του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.


Δευτέρα, 14 Απριλίου

Επερώτηση αρμοδιότητας υπουργού Επικρατείας για την κρατική διαφήμιση.


Τρίτη, 15 Απριλίου

Νομοσχέδιο για τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις δικαστικών… (3/3)


Τετάρτη, 16 Απριλίου

Νομοσχέδιο διοικητικής δικαιοσύνης… (1/1)


Πέμπτη, 17 Απριλίου

Προ ημερησίας για Οικονομία


Παρασκευή, 18 Απριλίου

Επερώτηση για αμυντική βιομηχανία

Δεν υπάρχουν σχόλια: