Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Βρε, καλώς τα παιδιά...

Ω χαρώ τους!
Ήρθανε προχθές το πρωΐ στην αίθουσα των συντακτών στη Βουλή κάτι συνδικαλισταίοι απο την παράταξη του κυρίου Πάνου Σόμπολου που συνδιοικεί με το... κακό ΠΑΣΟΚ (σ.σ: απηυδησμένη με τα καμώματά του η Ιπποκράτους, σερβίρει τώρα ένα...¨άφθαρτο" ψηφοδέλτιο) και μας ενημερώσανε οτι εμείς "οι σκληρά εργαζόμενοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες" είναι καιρός να πάψουμε να είμαστε αποσυνάγωγοι και απο τούδε, να παίρνουμε κι εμείς οι καψεροί τα λεφτά που η συλλογική σύμβαση δίνει για τους εσωτερικούς συνεργάτες- έτσι πλερώνονται όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι για όσους δεν ξέρουν.
Είναι καλό που το σκεφτήκανε και μάλιστα πρώτοι. Αλλά τώρα; που κινδυνεύουνε με καταποντισμό μετά από όσα έχουνε κάνει; Ο καιροσκοπισμός τους, κάνει μπαμ!
Κι απ΄ την άλλη, είναι διπλή η ξεφτίλα!
Ημών των ιδίων πρωτίστως, που ζέχνουμε στο καθημερινό μαγγανοπήγαδο ζαλισμένοι και χωρίς αιτήματα κι αφετέρου των "προοδεφτικών" Παρατάξεων που για ανώτερα σκέφτονται και γι άλλα η ψυχή τους κλαίει...
΄Ντάξει εμείς βρισκόμασταν και πριν στα μπαράκια του κέντρου- όπου τώρα κάνουνε θορυβώδη και μαζικά πάρτυ οι μεγάλες παρατάξεις- και προτού ακόμα γεννούνε μόδα...
Αλλά ίντα πράμα είναι αυτές οι εκλογές; Μόνο αφορμή για να τα πίνουν οι ξενέρωτοι;

2 σχόλια:

Laskarina είπε...

Και μόλις χάσουμε στις εκλογές θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία να τα πιούμε στα μπαράκια του κέντρου για να σβήσουμε την πίκρα μας.
Με χαρά πληροφορήθηκα Γιώργο μου ότι επέλεξες να πας με την αριστερά.

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Μ΄αρέσεις ρε συ γλυκειά μου Λάσκυ που μπαίνεις με τη μία κι απο την κεντρική πόρτα στο νόημα!!!
"Είναι οι προσπάθειές μας σαν των Τρώων...".